Άρης στον Υδροχόο από 6 Μαρτίου ως 14 Απριλίου

Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Υδροχόο όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

πρωί unsplash

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της σεξουαλικότητας, των αντοχών, βρίσκεται στο επαναστατικό, αντισυμβατικό, πρωτοποριακό και απρόβλεπτο ζώδιο του Υδροχόου. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις ιδέες και τις φιλοδοξίες του. Ο Άρης αυτός αγωνίζεται για την ελευθερία και την ανεξαρτησία, όχι μόνο τη δική του αλλά και της κοινωνίας. Ο Άρης αυτός αγαπά τις φιλίες, την κοινωνικότητα, την τεχνολογία και οτιδήποτε πάει τον κόσμο μπροστά. Διεκδικεί αυτό που του αξίζει σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Είναι η στιγμή να σκεφτούμε έξω από τα συνηθισμένα και να κάνουμε καινούργια πράγματα.

Η συνάντηση του Άρη με την Αφροδίτη είναι έντονη. Αναζητάμε την ευτυχία χωρίς περιορισμούς και ηθικούς φραγμούς. Τα συναισθήματα μεταβάλλονται δημιουργώντας μπελάδες στην προσωπική μας ζωή. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις 22/3 φέρνει ξεσπάσματα, εντάσεις και βίαιες συμπεριφορές. Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη και θα πρέπει να προσέχουμε ατυχήματα και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Η σύνοδος Άρη/Κρόνου στις 5/4 δημιουργεί εντάσεις και ανάβει φωτιές σε σχέσεις και συνεργασίες. Νεύρα και πιέσεις κυριαρχούν και θα πρέπει να διοχετεύσουμε θετικά την ενέργειά μας για να εκτονώσουμε καταστάσεις. Απαγορευτικές οι αποφάσεις εν θερμώ. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη στις 8/4 φέρνει στην επιφάνεια πρωτότυπες ιδέες.

Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Υδροχόο όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η κοινωνικότητα αυξάνεται, κάνεις νέες γνωριμίες, μοιράζεσαι τις ιδέες σου και οι φίλοι σου είναι η προτεραιότητά σου. Συμμετέχεις σε συλλογικές δραστηριότητες ή ηγείσαι μιας ομάδας. Εκμεταλλεύεσαι τις γνωριμίες σου και εξελίσσεσαι επαγγελματικά. Βάζεις στόχους και κάνεις πράξη τα όνειρά σου. Βρίσκεις πρωτότυπες λύσεις στα θέματά σου παρακάμπτοντας τους κανόνες. Πρόσεχε τα λόγια σου και την τάση επιβολής σου στους άλλους. Δώσε σημασία στα θέλω των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να αναλαμβάνεις μια νέα θέση ή ένα νέο εγχείρημα. Προσοχή σε εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα καθώς μπορεί να σου επιβάλλουν πράγματα που δεν επιθυμείς ή μπορεί κάποιοι να σου βάλουν εμπόδια για να αμαυρώσουν τη φήμη σου. Μείνε ψύχραιμη και διεκδίκησε ένα καλύτερο μέλλον. Έχεις ένα ανεξάρτητο, φιλελεύθερο πνεύμα και μια νέα προσέγγιση σε εργασιακά θέματα. Βάζεις στόχους και αντιδράς όταν σου λένε τι πρέπει να κάνεις. Παίρνεις πρωτοβουλίες και με πειθαρχία φτάνεις ψηλά. Μπορεί να δέχεσαι πιέσεις και ευθύνες, να δουλεύεις πολλές ώρες και να κουράζεσαι, μπορεί όμως να αυξηθεί και ο μισθός σου. Αν εργάζεσαι στην τεχνολογία, ευνοείσαι.

Δες τη συνέχεια στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i