Πανσέληνος στο Ζυγό στις 16 Απριλίου 2022

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, από 23-29 μοίρα, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές.

Πανσέληνος iStock

Πραγματοποιείται στην 26.46 μοίρα του Ζυγού. Η πανσέληνος αυτή μας ζητά να βρούμε την ισορροπία σε θέματα που μας απασχολούν. Θα αναγκαστούμε να κάνουμε αλλαγές για να βρούμε την αρμονία στις σχέσεις μας. Ότι δεν λύνεται κόβεται, θα πάρουμε αποφάσεις προκειμένου να γλιτώσουμε από οτιδήποτε μας βασανίζει.

Η πανσέληνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μπορεί να ζήσουμε ακραίες και έντονες καταστάσεις, με θυμό και βία. Έχουμε την τάση να κρατάμε τον έλεγχο, θέλουμε να δείξουμε τη δύναμή μας, να επιβληθούμε. Η ζήλια, η επιθετικότητα, η κτητικότητα, τα παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού κυριαρχούν. Τα συναισθήματα είναι έντονα, δημιουργούνται εσωτερικές εντάσεις και δεν αντέχουμε καθόλου τις πιέσεις. Έτσι προκύπτουν διαφωνίες και συγκρούσεις που μας εξαντλούν και μας φτάνουν στα όριά μας. Θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκρατημένοι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιοι άνθρωποι θα δείξουν τώρα το αληθινό τους πρόσωπο ή μπορεί να προσπαθήσουν να μας στήσουν παγίδες. Καταπιεσμένα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και μας οδηγούν σε καταστροφικές συμπεριφορές και σε παιχνίδια εξουσίας. Συναισθηματικοί χειρισμοί, εκφοβισμός, βία, κακοποίηση, χειραγώγηση είναι σε πρώτο πλάνο. Επίσης, δεν αποκλείονται γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η πανσέληνος με τον Κρόνο μας κάνει υπεύθυνους και μας δίνει το απαραίτητο θάρρος να διεκδικήσουμε ότι επιθυμούμε. Θα συνειδητοποιήσουμε πως έπρεπε να πάρουμε κάποια μαθήματα προκειμένου να προχωρήσουμε στη ζωή μας πάνω σε υγιείς βάσεις και να πιστέψουμε στον εαυτό μας.

Αυτό το φεγγάρι φέρνει ανατροπές και γεγονότα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Το μοιραίο θα γράψει την δική του ιστορία, ο επίλογος θα είναι εντυπωσιακός σε κάθε επίπεδο.

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια από την πανσέληνο στο Ζυγό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις κάποιες καταστάσεις, να κάνεις αναθεωρήσεις. Θα πρέπει να χειριστείς τα πράγματα ψύχραιμα και λογικά και να αποφύγεις να φτάσεις στα άκρα. Απόφυγε, σε κάθε περίπτωση, εντάσεις και αντιπαραθέσεις ή παρορμητικές κινήσεις. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου σε τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν με σύντροφο ή συνεργάτες. Μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπη με λάθη από το παρελθόν. Τελείωνε μια και καλή με σχέσεις που δεν σε εκφράζουν. Κάνε αλλαγές χωρίς επανάσταση. Μπορεί να κλείσει ένας κύκλος με ανατρεπτικό τρόπο και να ξεκινήσει κάτι καινούργιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος φέρνει εξελίξεις σε εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Χαλάρωσε,βγες από τη ρουτίνα. Βάλε στην άκρη τις υποχρεώσεις για να επιστρέψεις πιο δυνατή. Έχεις ανάγκη να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής. Μια βόλτα μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία σου προς το καλύτερο και να σε φέρει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

Διάβασε τη συνέχεια στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i