Αφροδίτη στους Ιχθύες από 5 Απριλίου - 2 Μαΐου

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

γυναίκα υγεία ευεξία καφές πρωί κρεβάτι πρωινό istock

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ισορροπίας, της ενότητας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού αλλά και των οικονομικών βρίσκεται στο σημείο της έξαρσής της, στους Ιχθύες.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι ρομαντική, καλλιτεχνική, δοτική, συμπονετική. Αυτοθυσιάζεται, προσφέρει ανιδιοτελή αγάπη, είναι αφελής, εξαπατάται, δίνει απατηλούς έρωτες και οικονομική εξαπάτηση.

Αυτό το διάστημα,είμαστε ονειρικοί και ψάχνουμε το ταίρι των ονείρων μας. Μπορεί να ερωτευτούμε μια ιδέα αλλά μπορεί και να πληγωθούμε εύκολα. Θα πρέπει να προστατεύσουμε τον εαυτό μας για να μην χαθούμε στα συναισθήματα. Η ευαισθησία του ζωδίου αυτού μας διδάσκει την αγάπη χωρίς όρια, την βαθιά κατανόηση. Το εγώ παραμερίζεται, οι ψυχές ενώνονται, η φαντασία κυριαρχεί και δεν θα πρέπει να ωραιοποιούμε καταστάσεις.

Ας μοιραστούμε την αγάπη, την τρυφερότητα, τα βαθιά συναισθήματα με τον αγαπημένο μας. Ας δείξουμε καλοσύνη και συμπόνια. Είναι καλό διάστημα για να εκφραστούμε μέσω τέχνης, να χρησιμοποιήσουμε τη διαίσθησή μας. Οι επιθυμίες της καρδιάς ζητάνε να ικανοποιηθούν, η αγάπη είναι άνευ όρων και περιορισμών. Αναπτύσσεται αβίαστα, το ρομάντζο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σχέσεις του παρελθόντος επανεμφανίζονται και άλλες κλείνουν τον κύκλο τους. Ακολουθούμε το συναίσθημά μας και όχι το εγώ μας. Ανοίγει ένας δρόμος πιο υγιής, με περισσότερη συντροφικότητα. Οι σχέσεις είναι μαγικές, με μια δόση μυστικοπάθειας. Υπάρχει μια μαγεία στο μυαλό μας που δεν θέλουμε να την χαλάσουμε.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στους Ιχθύες όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Είναι ένα διάστημα εσωστρέφειας και εσωτερικής αναζήτησης, αναζητάς την μοναξιά. Δείχνεις τα συναισθήματά σου σε αυτούς που αγαπάς χωρίς να σκέφτεσαι ότι θα σε εκμεταλλευτούν. Με τη σύνοδο Αφροδίτης/Ποσειδώνα στις 27 θα αφεθείς στο ρομαντισμό, όλα θα είναι μαγικά και παραμυθένια. Υπάρχει μια τάση για μυστικές και παράνομες σχέσεις ή αδιέξοδες με ημερομηνία λήξης. Χαλάρωσε, γέμισε τις μπαταρίες σου,ασχολήσου με την τέχνη, ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου, απόλαυσε τον έρωτά σου με το ταίρι σου. Αν νοσταλγείς έναν έρωτα από το παρελθόν, μπορεί να τον αναβιώσεις ή να προβληματιστείς.

Διάβασε τη συνέχεια στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i