Μερική Ηλιακή έκλειψη (Νέα Σελήνη) στον Ταύρο στις 30 Απριλίου

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, από την 7η-13η μοίρα καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές. Μια παρόμοια έκλειψη συνέβη το 1957, 1976, 1995, 2014, 2021. Ανατρέξτε σε αυτές τις περιόδους να δείτε τι συνέβη στη ζωή σας. Εκλείψεις επίσης στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού είχαμε 2012-2014, 1993-1995, 1984-1986, 1975-1976.

Νέα Σελήνη iStock

Η Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα και μεγάλες αλλαγές ζωής. Σε περίοδο εκλείψεων συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα όπως μια γέννηση, ένας γάμος, μια προαγωγή,μια αγοραπωλησία, ένα διαζύγιο, μια απώλεια. Αν η έκλειψη συμπίπτει με τα γενέθλιά μας, τότε η χρονιά θα φέρει σημαντικά γεγονότα που θα έχουν κάτι απρόσμενο.

Είναι ορατή στον Νοτιοανατολικό Ειρηνικό και τη Νότια Αμερική. Ανήκει στην οικογένεια Saros 119 και φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην ανθρώπινη ιστορία. Είναι μια μερική έκλειψη, δεν θα υπάρχει το απόλυτο σκοτάδι και δεν θα είναι ορατή στην Ελλάδα.

Η έκλειψη αυτή πραγματοποιείται στην 10.28 μοίρα του Ταύρου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές αλλαγές διαρκείας. Με τον Ουρανό, τον πλανήτη της ελευθερίας, της επανάστασης, των ανατροπών, υπάρχει πιθανότητα να έχουμε ακραία μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που σχετίζεται με τη γη, την γεωργία, την τροφή. Προβλήματα σε αυτούς τους τομείς είναι πιθανά. Αποκαλύψεις επίσης είναι πιθανές. Η δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα κλίμα αβεβαιότητας, μια θολούρα αλλά φέρνει και ελπίδες. Ιδεαλιστικές ιδέες θα αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Η έκλειψη αυτή έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη και η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με Δία/Ποσειδώνα και θα μπορούσε να φέρει μετά την καταιγίδα, έντονη ξαστεριά. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν ίσως και με μια τάση υπερβολής. Είναι ένας θετικός κύκλος για νέα ξεκινήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζεται με τον Άρη μας ωθεί να αναλάβουμε δράση, να πάρουμε πρωτοβουλίες, να διεκδικήσουμε μεγαλύτερη ελευθερία στη ζωή μας.

Είναι μια έκλειψη που θα μας σπρώξει να πάμε ένα βήμα μπροστά, να κάνουμε αλλαγές μέσα από αναταράξεις, με έναν αιφνιδιαστικό τρόπο. Θα στρέψει την προσοχή μας στον υλικό κόσμο, στην πρακτική πλευρά της ζωής, θα παλεύουμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Θα ταρακουνηθούμε για να δούμε τα πράγματα με μια νέα ματιά. Νέοι άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή μας με ξαφνικό τρόπο, νέες σχέσεις θα δημιουργηθούν, νέες ιδέες μας οδηγούν σε ανακαλύψεις. Αλλάζουμε τη ζωή μας κάνοντας αυτό που επιθυμούμε, βρίσκουμε άλλους τρόπους επιβίωσης. Κάνουμε πράγματα αντισυμβατικά και σπάμε τους κανόνες. Ο Ουρανός θέλει αέρα για να αναπνεύσει. Μπορεί λοιπόν να γίνουμε πιο γενναίοι, να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με πιο αυθεντικό τρόπο.

Δες τη συνέχεια στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i