#DanceInMyAmericanEagle | Τα fashion items που θα σε βοηθήσουν να διηγηθείς τη δική σου ιστορία

Η συλλογή American Eagle – Aerie για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022 μάς συστήνεται μέσα από τον μοναδικό ρυθμό τριών χορευτών, του Νίκου Δάμου, της Έλλης Τσιτσιπά, και της Αντριάνας Πλέσσα.

ghgh Courtesy of MissBloom

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απελευθερωτικό από τον χορό. Τις κινήσεις και τον ρυθμό που διοχετεύουν προς τα έξω συναισθήματα και την ψυχική διάθεση. Δεν υπάρχει, επίσης, τίποτα πιο απελευθερωτικό και αισιόδοξο από το να αισθάνεσαι ο εαυτός σου με τα ρούχα που φοράς. Όταν, επομένως, ο χορός συναντά εκείνα τα fashion items που αποτυπώνουν άριστα τη θετική διάθεση και την αισιοδοξία, η ευχαρίστηση και η απόλαυση διπλασιάζονται. Η καμπάνια #DanceInMyAmericanEagle έρχεται να πλαισιώσει αυτό ακριβώς το νόημα και τρεις Έλληνες χορευτές, ο χορευτής και performer Νίκος Δάμου, η μπαλαρίνα Έλλη Τσιτσιπά και η χορεύτρια/ performer Αντριάνα Πλέσσα, αναλαμβάνουν να δώσουν ρυθμό σ' αυτό που αντιπροσωπεύει η Spring 2022 συλλογή της American Eagle – Aerie: τη μόδα που θέλει να μας κάνει να νιώθουμε κάθε στιγμή ο εαυτός μας και η μόδα που σέβεται την ομορφιά του πλανήτη.

Το dance challenge και η συλλογή

Ο χορός είναι μία εκτόνωση και διασκέδαση για τους περισσότερους από εμάς , αλλά για τους τρεις χορευτές του challenge #DanceInMyAmericanEagle, ο χορός είναι κάτι περισσότερο, είναι η καθημερινότητά τους. Πώς, λοιπόν, ο Νίκος, η Έλλη και η Αντριάνα, που γνωρίζουν καλύτερα απ' όλους πως να αποδώσουν σωστά έναν ρυθμό και να προκαλέσουν τον θαυμασμό με τις αρμονικές κινήσεις του σώματός τους, θα μπορούσαν να αποδώσουν μία χορογραφία επιλέγοντας κομμάτια που τους εκφράζουν 100% στο στιλ και την προσωπικότητά τους;

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i