Ανάδρομος Ερμής από 10 Μαΐου - 2 Ιουνίου (από 10-22/5 στους Διδύμους και από 23/5-2/6 στον Ταύρο)

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ανάδρομος Ερμής iStock

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης και της ικανότητας του λόγου γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Ο πλανήτης αυτός συνδέεται με τα ΜΜΕ, τα ταξίδια, την οδήγηση, τις διανοητικές λειτουργίες, το σχολείο, το εμπόριο, τις διαπραγματεύσεις. Έτσι, σε αυτούς τους τομείς θα δημιουργήσει μπερδέματα και θα οδηγηθούμε σε σημαντικές αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς καταστάσεων του παρελθόντος.

Το διάστημα αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε συζητήσεις, μετακινήσεις, συμφωνίες, αγορές, σε αποφάσεις που θα πάρουμε, στον προγραμματισμό της καθημερινότητάς μας. Δεν είναι καλό διάστημα για αγορά ΙΧ, για υπογραφές ή για σημαντικά βήματα στη ζωή μας. Αξιοποιούμε τις εμπειρίες του παρελθόντος, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και διορθώνουμε καταστάσεις.

Όσο ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στους Διδύμους, θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στην οδήγηση, τα έγγραφα, το ΙΧ, στα ταξίδια και στις αποφάσεις που θα πάρουμε. Η νευρικότητα, η επιπολαιότητα και η βιασύνη κυριαρχούν. Θα πρέπει να φιλτράρουμε το κάθε τι που ακούμε, να μείνουμε μακριά από κουτσομπολιά και να μην διαδίδουμε πληροφορίες που μπορεί να μην ισχύουν. Προσοχή σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Είναι καλό διάστημα για δεύτερες σκέψεις και επαναδιαπραγματεύσεις. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν πλανήτες από την 0-4η μοίρα.

Όσο ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στον Ταύρο εντείνονται θέματα συναισθηματικής και οικονομικής ασφάλειας. Η επικοινωνία εξελίσσεται αργά, δεν υπάρχει ουσιαστική επαφή ενώ και οι πληρωμές καθυστερούν. Το πείσμα και η ξεροκεφαλιά κυριαρχούν. Υπάρχουν παράπονα, έλλειψη κατανόησης ενώ και το πορτοφόλι αδειάζει. Θα πρέπει να επανεξετάσουμε τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα χρήματα, να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας και την αυτοεκτίμησή μας. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν πλανήτες από την 26-29ημοίρα.

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια με τον ανάδρομο Ερμή; Δες στο missbloom.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i