Lil’ Kreets: Η νέα φυσική - ψηφιακή κολεξιόν της Bershka

Μια ευρεία γκάμα με αθλητικά παπούτσια και πέδιλα unisex ιδανικά για να δώσεις μια πινελιά χρώματος στα outfit του καλοκαιριού.

bershka.com

Σε καλωσορίζουμε στον κόσμο των Lil’ Kreets, της νέας φυσικής-ψηφιακής κολεξιόν της Bershka που περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, φιγούρες, επαυξημένη πραγματικότητα, μέχρι και ένα βιντεοπαιχνίδι.

Γνώρισε τους Lil’ Koala, Lil’ Bunny και Lil’ Pig, τους αξιολάτρευτους πρωταγωνιστές που θα σε ξεναγήσουν σε αυτό το νέο και περίεργο σύμπαν με τα πρώτα διαδραστικά προϊόντα στην ιστορία της Bershka.

Στα ρούχα της κολεξιόν Lil’ Kreets συναντάμε αυτούς τους χαρακτήρες τόσο σε σύνολα με μπλούζα και σορτς για εκείνους, όσο και σε crop top και oversize μπλούζες με στάμπα για εκείνες. Ακόμα θα βρεις διάφορα ρούχα με τις φιγούρες αυτές σε μοτίβα all over. Για να ολοκληρώσεις το look Lil’ Kreet, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία με αξεσουάρ όπως τσάντες, bucket hat και κάλτσες.

Bershka

Η βάση της κολεξιόν Lil’ Kreets επικεντρώνεται σε μια ευρεία γκάμα με αθλητικά παπούτσια και πέδιλα unisex ιδανικά για να δώσεις μια πινελιά χρώματος στα outfit
του καλοκαιριού. Θα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορα σχέδια chunky sneaks, άλλα ζευγάρια πιο ψηλά και τρία πέδιλα με πλατφόρμα με τα πρόσωπα των χαρακτήρων. Επίσης, για πρώτη φορά, παρουσιάζουμε μια μικρή κολεξιόν με τις φιγούρες των Lil’ Koala, Lil’ Bunny και Lil’ Pig φτιαγμένες με τεχνολογία εκτύπωσης 3D.

Bershka

Για να φέρουμε αυτή την κολεξιόν στην ψηφιακή σφαίρα, αναπτύξαμε ένα βιντεοπαιχνίδι με το οποίο μπορείς να εξερευνήσεις τη δημιουργικότητά σου στο έπακρο και να πειραματιστείς με τη μόδα με τον πιο διαδραστικό τρόπο. Αρκεί απλά να μπεις στο www.bershka.com, να δυναμώσεις τον ήχο της συσκευής σου, να επιλέξεις τον αγαπημένο σου χαρακτήρα Lil’ Kreets και να προσπαθήσεις να συγκεντρώσεις όσο περισσότερα σνακ μπορείς ή να χρησιμοποιήσεις τα σκαλάκια της κολεξιόν για να πηδήξεις όσο πιο ψηλά γίνεται. Με τους πόντους που θα συγκεντρώσεις θα μπορείς να αποκτήσεις εκπτώσεις για τις αγορές σου από την κολεξιόν ή αποκλειστικές φιγούρες των χαρακτήρων. Τι περιμένεις για να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου;

Bershka

Επίσης, αναπτύξαμε μια νέα ενσωμάτωση της τεχνολογίας Επαυξημένης Πραγματικότητας μέσω κάποιων φίλτρων που δημιουργήσαμε στο Instagram με τα οποία θα μπορείς να αλληλεπιδράσεις με τους Lil’ Koala, Lil’ Bunny και Lil’ Pig. Αρκεί απλά να σαρώσεις τον κωδικό QR για να μπεις στο φίλτρο και να εστιάσεις την κάμερα του κινητού σου στη φιγούρα της μπλούζας ή του αξεσουάρ σου για να της δώσεις ζωή και να ζήσεις μια αποκλειστική ψηφιακή εμπειρία.

Η νέα κολεξιόν Lil’ Kreets είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Bershka και στο bershka.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i