Καλοκαιρινοί έρωτες: Ποια ζώδια θα έχουν ένα έντονο καλοκαίρι;

Η αγάπη δεν έχει ηλικία, ανήκει σε όλους και χτυπά δυνατά και με γρήγορους ρυθμούς. Σε αυτό το δύσκολο, όπως φαίνεται, καλοκαίρι, ο έρωτας μπορεί να είναι μια ισχυρή διέξοδος από την πραγματικότητα.

ερωτας

Τι θα ζήσουν αυτό το καλοκαίρι τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι βοηθητικός σε προσωπικά θέματα. Δεν έχεις περάσει και εύκολα τα τελευταία χρόνια…. Προσπάθησε να βρεις τον εαυτό σου και κάνε εκπλήξεις στον αγαπημένο σου. Το καλοκαίρι είναι έντονο και μπορεί να αποφασίσεις να περάσεις τη σχέση σου σε άλλο επίπεδο, μπορεί να συζήσεις ή να κάνεις τη δική σου οικογένεια. Αν είσαι μόνη, ναι, μπορείς να συστηθείς με τον νέο σου έρωτα, όμως μην βγάλεις όλα τα απωθημένα, από προηγούμενο χωρισμό, πάνω του.

ΤΑΥΡΟΣ

Μόνο ο έρωτας μπορεί να σε βγάλει από τα προβλήματά σου και μπορεί ήδη να έχει συμβεί. Προς το τέλος του καλοκαιριού θα το νιώσεις πιο έντονα. Ο Κρόνος μπορεί να σε περιορίζει, όμως ταξιδεύεις με την φαντασία σου. Αν η σχέση σου είναι προβληματική, αυτό θα χειροτερέψει. Μπορεί πάλι να ενώσεις τους οικονομικούς πόρους σου με το ταίρι σου ή να επωφεληθείς από κάποια κληρονομιά. Αν είσαι μόνη, δεν ενδιαφέρεσαι για πρόσωπα που δεν ξέρουν τι θέλουν ή θέλουν να περάσουν την ώρα τους. Και πολύ καλά κάνεις…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο έρωτας βρίσκεται κάπου δίπλα σου, κοντά στο σπίτι σου, σε γνώριμα μονοπάτια. Πήγαινε ένα σινεμά, ένα ταβερνάκι και ετοιμάσου να έρθεις κοντά με το αντικείμενο του πόθου σου. Το φλερτ κυριαρχεί, αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία σου. Νιώθεις κάπως ιδιαίτερα για τον εαυτό σου και αυτός είναι ο δείκτης για τις ερωτικές επιλογές που θα κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ήθελες να βρεθείς κάπου μακριά, σε διαφορετικούς πολιτισμούς και να το θυμάσαι αυτό το καλοκαίρι για πάντα. Αν όμως αυτό δεν γίνεται, μπορείς να μείνεις σε ένα σπίτι δίπλα στο κύμα και να περιποιείσαι, να προστατεύεις και να φροντίζεις συνεχώς τον αγαπημένο σου. Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου ζητά να βγεις από το καβούκι σου. Κινείσαι με ασφάλεια και νιώθεις σίγουρη για τα θέλω σου.

ΛΕΩΝ

Θέλεις να ερωτευτείς και να ζήσεις όμορφες στιγμές. Μέσα σε ένα λιτό περιβάλλον, αναζητάς την ηρεμία και την ασφάλεια. Με τον Κρόνο στο απέναντι ζώδιο, θέλεις περισσότερη επικοινωνία, ρομαντισμό και αισθησιασμό στη σχέση σου. Έχεις μια τάση απομόνωσης, θέλεις να μείνεις μόνη με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Μπορεί να έχεις βαρεθεί και να πρέπει να γίνεις πιο κοινωνική. Μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σου κύκλο αυτό το καλοκαίρι.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i