Οι φετινές διακοπές θα έχουν Africa vibes!

Εντοπίσαμε την πιο wild συλλογή της Luna Splendida με τα πιο ιδιαίτερα μαγιό και beachwear.

Africa vibes

Μπορεί οι φετινές διακοπές να μην περιέχουν safari στην Αφρική (ή και όχι), σίγουρα όμως θα περιέχουν το απόλυτο safari look στην παραλία αλλά και στα σοκάκια ενός γραφικού νησιού! Αυτό το look δεν μπορεί να στο προσφέρει άλλη από την συλλογή Africa της Luna Splendida. Μια συλλογή γεμάτη printed μαγιό και beachwear, εμπνευσμένη από την άγρια φύση!

Africa vibes

Ιδανικό για κάθε animal print lover, το Animal print strapless μαγιό ήρθε για να τραβήξει σίγουρα όλα τα βλέμματα! Διαθέτει απίστευτη υφή και ποιότητα, έχει προσθαφαιρούμενες τιράντες και δένει στην πλάτη με κορδόνια. Οι αποχρώσεις του δεν θα μπορούσαν να θυμίζουν τίποτα λιγότερο από wild safari summer και συνδυάζεται τέλεια με το Africa μαύρο μπικίνι, ένα συνδυασμό που δεν πρέπει να χάσεις!

Africa vibes

Συνεχίζουμε με το beachwear που θα πρέπει να συνοδεύει το μαγιό σου! Στη συλλογή Africa θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από φορέματα με animal print λεπτομέρειες.

Africa vibes

Midi, mini, maxi φορέματα μπορούν να ολοκληρώσουν το look σου και να σου προσφέρουν την κομψότητα που χρειάζεσαι. Από μαύρες μέχρι και βεραμάν αποχρώσεις, το wildness δεν θα χαθεί λεπτό!

Africa vibes

Μπικίνι ή ολόσωμο, τριγωνάκι ή strapless, καλύπτει όλα τα γούστα η συλλογή Africa. Με τα μοναδικά της σχέδια μπορεί να σου προσφέρει το wild attitude που ψάχνεις και να μη λείψει τίποτα από την καλοκαιρινή σου βαλίτσα!

Africa vibes

Κάθε συλλογή της Luna Splendida έχει τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα, έτσι και η Africa συλλογή έχει να σου προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i