6 λόγοι που θα σε πείσουν να αλλάξεις το πλυντήριο πιάτων σου

Νέες τεχνολογίες και έξυπνες λειτουργίες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου, αρκεί να κάνεις τη σωστή επιλογή.

πληντυριο Courtesy of LG

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ενώ γυρνάς από τη δουλειά, να είχες ένα μαγικό ραβδάκι το οποίο θα σε βοηθούσε με τις δουλειές του σπιτιού και κυρίως με το πλύσιμο των πιάτων, αφού μάλιστα επέλεξες λάθος να αφήσεις τα χθεσινά και τα προχθεσινά πιάτα στον νεροχύτη. Και αν και έχεις πλυντήριο πιάτων, που υποτίθεται θα διευκόλυνε τη διαδικασία, σίγουρα το πλύσιμό τους δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο, όπως γίνεται με τα πλυντήρια πιάτων LG.

Τι σημαίνει αυτό;

Με τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα νέα πλυντήρια πιάτων LG, μοιάζουν να δουλεύουν για εσένα, πριν από εσένα. Οι λειτουργίες και τα προγράμματα που προσφέρουν, διευκολύνουν την καθημερινότητά σου, με τις ημιεντοιχισμένες οικιακές συσκευές LG για το πλύσιμο των πιάτων να προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες.

6 λόγοι που πρέπει να αποκτήσεις ένα πλυντήριο LG

Πέρα από το σύγχρονο και μίνιμαλ design τους, υπάρχουν 6 σημαντικοί λόγοι που οφείλουν να κοσμήσουν την κουζίνα σου.

Τεχνολογία QuadWash™

Χρησιμοποίησες πολλά σκεύη για το φαγητό που έφτιαξες και μάλιστα κάποια υπολείμματα έχουν μείνει στον πάτο της κατσαρόλας σου; Δεν χρειάζεται να αγχωθείς για το πώς θα βγουν οι λεκέδες, αφού χάρη στην τεχνολογία QuadWash™ εξασφαλίζεται μέγιστος καθαρισμός και μάλιστα με ένα μόνο πέρασμα. Ειδικότερα, οι τέσσερις περιστρεφόμενοι βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και οι ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες για να φτάσουν σε όλη την επιφάνεια του σκεύους, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται υψηλή απόδοση καθαρισμού για κάθε πιάτο σε όλες τις σχάρες.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i