Η Melanie Lynskey κουράστηκε να ακούει σχόλια για το σώμα της

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο body shaming που δεχόταν όλα τα χρόνια.

Melanie Lynskey Splash News / Ideal Image

Η Melanie Lynskey βαρέθηκε να ακούει σχόλια για το σώμα της, κάτι που συμβαίνει από όταν ήταν 15 ετών και ξεκίναγε στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο body shaming που δεχόταν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στο γιατί θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το σώμα του καθενός. 

"Κάποιες φορές κουράζομαι να ακούω για το σώμα μου, ακόμα κι αν είναι θετικά σχόλια. Απλά νιώθω πως χρειάζομαι ένα διάλειμμα από το να το σκέφτομαι και να ακούω πράγματα γι'αυτό και νομίζω πως όλες οι γυναίκες νιώθουν έτσι", είπε χαρακτηριστικά.

Και το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο στη βιομηχανία του κινηματογράφου, όπου και δουλεύει τις τελευταίες δεκαετίες, έχοντας έρθει αντιμέτωπη πολλές με διάφορα σκληρά σχόλια. "Είναι πρόβλημα, πάντα. Είναι σαν να έχω δύο φωνές στο κεφάλι μου", δήλωσε σχετικά με το όταν έχει να γυρίσει πιο αποκαλυπτικές σκηνές. "Νομίζω πως υπάρχει αυτή η ντροπή οποιουδήποτε δεν είναι νούμερο δύο και απλά έχω κουραστεί", υπογράμμισε. 

Και ακόμα κι αν νιώθει ευάλωτη όταν γυρίζει τέτοιες σκηνές, το κάνει εν μέρει γιατί επιθυμεί να νορμαλοποιήσει την εικόνα ενός ατόμου που δεν έχει διαστάσεις μοντέλου σε τέτοιους ρόλους στην οθόνη. Παράλληλα, δεν καταλαβαίνει το γιατί πρέπει να δικαιολογούμε την αλλαγή του βάρους μίας γυναίκας που μόλις απέκτησε παιδί. "Δεν θα έπρεπε να είναι ότι επειδή είσαι μητέρα, μπορείς να μην είσαι αδύνατη. Τα σώματά μας πρέπει να είναι όπως τα σώματά μας είναι φυσικά", παρατήρησε.

Η Lynskey, όπως και πολλές άλλες γυναίκες στο Hollywood, αποτελούν θετικά πρότυπα σε ό,τι αφορά την εικόνα του σώματος των γυναικών, ένα ζήτημα που φαίνεται να μην έχει λυθεί απόλυτα στις μέρες μας. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i