Ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό από 10-23 Σεπτεμβρίου. Τι δεν πρέπει να κάνεις;

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά και σε αυτό το δεκαήμερο. Από τη Χρυσα Συκά

Ανάδρομος Ερμής iStock

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης του ανθρώπου, της ικανότητας του λόγου, της οδήγησης, του εμπορίου, των διαπραγματεύσεων έχει γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των σχέσεων, στο Ζυγό. Η ανάδρομη πορεία του θα ολοκληρωθεί στις 2 Οκτωβρίου αφού από τις 24 Σεπτεμβρίου ως τις 2 Οκτωβρίου θα γυρίσει ανάδρομος στην Παρθένο.

Το διάστημα αυτό θα κάνουμε επαναπροσδιορισμό καταστάσεων, θα υπάρχουν καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια στα πλάνα μας. Θα κάνουμε μια παύση για να πάρουμε ανάσα και θα επανεξετάσουμε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Γίνονται ξεκαθαρίσματα μέσα μας, προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια λάθη και να ξεμπερδέψουμε κάποιες καταστάσεις. Κλείνουμε τις εκκρεμότητες και αποφεύγουμε νέα ξεκινήματα. Προσπαθούμε να κάνουμε τις σχέσεις μας πιο αρμονικές. Αν επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν, μην βιαστείς να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Μην ρισκάρεις, μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Μην πληγώσεις αγαπημένα πρόσωπα με τα λόγια σου. Η επικοινωνία είναι μπλοκαρισμένη, γίνονται συναισθηματικές ανακατατάξεις.

Πώς θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια από τον ανάδρομο Ερμή; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες και είναι απαγορευτικός για νέα ξεκινήματα. Υπάρχουν εμπόδια, μην εξαναγκάζεις τα πράγματα. Προσοχή σε συζητήσεις, άκου τι έχουν να σου πουν και οι άλλοι και μετά να μιλήσεις για τις απόψεις σου. θέματα του παρελθόντος μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο και να υπάρξουν διαφωνίες. Μια επιστροφή σε σχέση του παρελθόντος είναι πιθανή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Μπορεί η κατάσταση στην εργασία σου να είναι χαοτική ή να υπάρχει σύγχυση με συναδέλφους. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη στα λόγια σου, να είσαι ευέλικτη και προσαρμοστική. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις γιατί μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδιά σου. Κάποια μικροπράγματα θα κάνουν δύσκολη την καθημερινότητά σου. Κάνε θετικές κινήσεις για να βελτιώσεις την υγεία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή, ένας πρώην έρωτας μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σου. Μην πιστεύεις τα όμορφα λόγια γιατί κάποιες υποσχέσεις μπορεί να αθετηθούν, να είσαι επιφυλακτική. Βρες τρόπους να αυξήσεις την δημιουργικότητά σου και την αυτοπεποίθησή σου. Γύρνα στο παρελθόν για να βρεις να αξιοποιήσεις κάποιες ιδέες. Νέες ερωτικές ιστορίες είναι απαγορευτικές. Όμως ερωτικές επιστροφές και δεύτερες ευκαιρίες ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να ακούσεις νέα για ένα οικογενειακό πρόσωπο ή μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις σπίτι. Μην το κάνεις αυτό το μήνα για να αποφύγεις μπερδέματα με συμβόλαια. Θα αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου και θα δεις τα πράγματα διαφορετικά. Προσοχή στις οικιακές συσκευές και σε προβλήματα στην επικοινωνία με οικεία πρόσωπα. Υπομονή. Συναισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος ή της παιδικής σου ηλικίας έρχονται στην επιφάνεια. Πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με οποιονδήποτε τρόπο. Φτιάξε τις σχέσεις σου με συγγενείς, μπορεί να σε απασχολήσουν και θέματα ακινήτων.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i