Η Bershka παρουσιάζει ένα ζευγάρι mules με cool σχεδιασμό που αγκαλιάζει την τάση του metaverse

Η Bershka συνεργάζεται με το RAL7000STUDIO για να παρουσιάσει ένα ζευγάρι mules με σύγχρονο και cool σχεδιασμό.

bershka

Bershka και RAL7000STUDIO συνεργάζονται για να παρουσιάσουν ένα ζευγάρι mules με σύγχρονο και cool σχεδιασμό που αγκαλιάζει την τάση του metaverse. Το πρότζεκτ χαρακτηρίζεται από στοιχεία του αβαντ-γκαρντ σχεδιασμού τα οποία παρουσιάζονται μόνο μέσω μιας οθόνης όπου όλα μοιάζουν ανέφικτα.

Σχεδιασμένο με όγκους γλυπτικής που χαρακτηρίζονται από οργανικές γραμμές εμπνευσμένες από φυσικά στοιχεία, το μοντέλο θα μπορούσε να προσληφθεί ως ένα οξύμωρο. Αυτό που με μια πρώτη ματιά μοιάζει ένας όγκος από πέτρα λαξευμένος στο χέρι, τελικά αποδεικνύεται ότι είναι ένα από τα ελαφρύτερα παπούτσια χάρη στη συνεργασία με την XL EXTRALIGHT.

bershka

Το προϊόν διαθέτει μια σύνθεση αναπτυγμένη από την XL EXTRALIGHT που προέρχεται κατά 51% από βιομηχανικά απόβλητα. Το γεγονός αυτό καθιστά το κάθε ζευγάρι μοναδικό χάρη στην ακανόνιστη επιφάνεια και την τυχαία διανομή των ανακυκλωμένων στοιχείων στο προϊόν.

Η νέα συνεργασία έχει ως στόχο να σπάσει το φράγμα του ψηφιακού, για να εγγυηθεί ότι το προϊόν θα βγει από την οθόνη ώστε να είναι πλήρως απτό και διαδραστικό στην πραγματική ζωή, κερδίζοντας αξιοπιστία τόσο στον φυσικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο.

bershka

Η συνεργασία RAL7000STUDIO x BERSHKA γεννιέται μέσα από μια προσεκτική παρατήρηση της πραγματικότητας που στόχο έχει να κάνει το σχέδιο να είναι προσιτό και να προσαρμόζεται στις ανάγκες ενός κοινού συνειδητοποιημένου όσον αφορά την καινοτομία στη βιομηχανία της μόδας.

Το RAL7000STUDIO θα διαθέσει το μοντέλο για προπώληση στις 12 Σεπτεμβρίου σε 3 αποκλειστικές χρωματικές εκδοχές στην ιστοσελίδα του RAL7000ITEMS.

Η BERSHKA θα λανσάρει επισήμως τη συνεργασία σε έναν και μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων στις 14 Σεπτεμβρίου στο bershka.com και σε 16 επιλεγμένα καταστήματα.

bershka

Photos | Courtesy of Bershka

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i