Τα Mega Meatless πάνε στο Vegan Life Festival στην Τεχνόπολη

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικά νόστιμες επιλογές, υψηλής διατροφικής αξίας για όλους,

vegan

Τα αγαπημένα Mega Meatless, συμμετέχουν στο Vegan Life Festival που θα πραγματοποιηθεί στις 1 & 2 Οκτωβρίου (11:00-23:00) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, με ελεύθερη είσοδο.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, ρετρό food van στη θέση GOLD 5, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικά νόστιμες επιλογές, υψηλής διατροφικής αξίας για όλους, όσοι θέλουν να υιοθετήσουν ή ακολουθούν plant based διατροφή.

vegan

Mega Meatless YEEROS. Ο πρώτος και μοναδικός plant-based, soy free γύρος που έρχεται προψημένος. Μια παγκόσμια καινοτομία που προσφέρει όλη τη νοστιμιά του σε γρήγορες και εύκολες συνταγές.

Mega Meatless KEFTEDAKIA. Αφράτα και νόστιμα τα κεφτεδάκια γίνονται μέρος της healthy διατροφής σου. Μια εναλλακτική εκδοχή που θα λατρέψεις.

Mega Meatless FALAFEL. Αυθεντική γεύση από την ανατολίτικη κουζίνα που θα σας ταξιδέψει.

Mega meatless NUGGETS. Τα νόστιμα και απόλυτα τραγανά nuggets είναι η ιδανική επιλογή απόλαυσης για όλη την οικογένεια. Τέλεια ως ορεκτικό ή κυρίως πιάτο!

vegan

Τα προϊόντα της σειράς Mega Meatless μας μυούν σε ένα κόσμο που προάγει τη healthy διατροφή, προτείνει καινούργιες διατροφικές συνήθειες, σέβεται τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον δημιουργώντας αγαπημένα πιάτα με έναν εντελώς νέο, υγιεινό και κυρίως καινοτόμο τρόπο.

Mega Meatless, η ελληνική απάντηση στην plant based διατροφή.

vegan

Προϊόντα 100% φυτικής προέλευσης από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, χωρίς πρόσθετα σόγιας (soy free), χωρίς γλουτένη (gluten free), χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (non- gmo), πλήρης πηγή πρωτεϊνών, χαμηλή σε περιεκτικότητα θερμίδες, σε αλάτι και σε κορεσμένα λιπαρά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i