Η τέχνη του αθλητικού στιλ: 10 κομμάτια από τη φθινοπωρινή συλλογή της Oysho για άνετες και στιλάτες εμφανίσεις

Η περίοδος της ανανέωσης μόλις ξεκίνησε και έχεις πολλούς λόγους να εμπλουτίσεις με νέες προσθήκες την fitness γκαρνταρόμπα σου.

Oysho

Τα αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ δεν είχαν ποτέ – μέχρι σήμερα – την απαιτούμενη προσοχή των fashion experts, καθώς τα αθλητικά looks περιορίζονταν αποκλειστικά στους χώρους του γυμναστηρίου. Με την επικράτηση, ωστόσο, του athleisure style τα κολάν, οι φόρμες, τα αθλητικά jackets, τα sneakers και running παπούτσια απέκτησαν αυτομάτως ένα παραπάνω ενδιαφέρον, πείθοντας μας πως το να γυμναζόμαστε στην πιο stylish εκδοχή του εαυτού μας, βοηθάει στην κατάκτηση των fitness στόχων μας. Μια τακτική που ακολουθεί πιστά στις αθλητικές συλλογές της η Oysho, φροντίζοντας να δημιουργεί μοντέρνα ρούχα υψηλών προδιαγραφών για την σωματική δραστηριότητα.

Θέτοντας την άσκηση σε πρώτο πλάνο, η άνεση και η ελευθερία των κινήσεων είναι δύο βασικοί παράγοντες στην επιλογή του κατάλληλου outfit για κάθε είδους προπονήσεις. Άλλωστε, όπως ακριβώς διαφέρει ο χώρος ή ο τρόπος με τον οποίο θα επιλέξεις να γυμναστείς, έτσι διαφοροποιούνται και τα αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσεις την ώρα της γυμναστικής.

Για παράδειγμα, ένα aerial yoga session, εκτός από συγκέντρωση, ηρεμία και αφοσίωση στο σώμα σου, προϋποθέτει ένα βολικό look που θα επιτρέπει ευελιξία στην κίνηση τόσο του κορμού, όσο και των άκρων σου. Το κολάν high rise με ρυθμιζόμενη μέση, εξυπηρετεί κάθε χορευτική κίνηση στο αέρα, αφού το ύφασμα του με πιο λεπτό νήμα προσαρμόζεται στο σώμα σαν δεύτερο δέρμα. Την ίδια φιλοσοφία ως προς την κινητική ευχέρεια ακολουθεί ο σχεδιασμός του σπορ σουτιέν perfect – adapt χωρίς ραφές και αφαιρούμενα cup, το οποίο παρέχει στρατηγική υποστήριξη για αθλήματα μέτριας έντασης, αλλά και το τοπ με τιράντες cup perfect – adapt, αποτελούμενο από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα.

Oysho
Κολάν με μήκος μέχρι τον αστράγαλο high rise perfect adapt 65 cm 
 www.oysho.com
Oysho
Σπορ σουτιέν perfect-adapt
www.oysho.com
Oysho
Μπλούζα με τιράντες και cup perfect-adapt
www.oysho.com

Ακόμα και αν η "γιόγκα στον αέρα" δεν συμβαδίζει με τα γούστα σου, αλλά εξακολουθείς να προτιμάς να γυμνάζεσαι με στιλ, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ένα χαλαρό περπάτημα – jogging στο πάρκο δίπλα στο σπίτι σου, ένα παντελόνι flare με μαλακή σύνθεση και σιλικόνη στην μέση για πιο επίπεδο αποτέλεσμα σε μαύρο ή σκούρο μπλε χρώμα σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σου athleisure κομμάτι. Μπορείς να συνδυάσεις το υφασμάτινο αυτό παντελόνι με ένα μακρυμάνικο πουλόβερ με πλέξη ριμπ σε πράσινο, μπλε για total blue εμφανίσεις ή κλασσικό μαύρο. Εναλλακτικά για τις πιο "ζεστές" ημέρες του φθινοπώρου ένα απλό τοπ, με μια κομψή αθλητική ζακέτα με φερμουάρ στο κόκκινο της Βουργουνδίας, θα αναδείξει με τον πιο φινετσάτο τρόπο την αθλητική πλευρά του προσωπικού σου στιλ.

Oysho
Παντελόνι flare από ύφασμα υψηλής ανθεκτικότητας
www.oysho.com
Oysho
Πλεκτό πουλόβερ με ψηλό γιακά και φερμουάρ
www.oysho.com
Oysho
Τζάκετ από ύφασμα υψηλής ανθεκτικότητας
www.oysho.com

Τα outfits όμως που ξεχωρίζουν όχι μόνο για την άνεση, το στιλ αλλά και την ανθεκτικότητα τους είναι πλέον εκείνα που δημιουργούνται με σεβασμό προς το περιβάλλον, ακολουθώντας υπεύθυνες διαδικασίες. Η Oysho έχει φροντίσει να χρησιμοποιεί βιώσιμα υφάσματα κατά τον σχεδιασμό των ρούχων, μειώνοντας σημαντικά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Η κοντομάνικη μπλούζα crop comfortlux που αγκαλιάζει ευχάριστα το σώμα, αλλά και το ψηλόμεσο κολάν comfortlux από απαλό, ελαφρύ ύφασμα υψηλής ελαστικότητας, αποτελούν κορυφαία παραδείγματα βιώσιμης μόδας στο αθλητικό look.

Oysho
Κοντομάνικη μπλούζα crop comfortlux
www.oysho.com
Oysho
Leggings με μήκος μέχρι τον αστράγαλο high rise comfortlux 65 cm
www.oysho.com

Κάθε ολοκληρωμένο shopping guide που σέβεται τον εαυτό του, κλείνει με τα αξεσουάρ που προστίθενται σε ένα ενημερωμένο outfit, ακόμα και όταν πρόκειται για εκείνο με το οποίο θα επιλέξεις να πας στο γυμναστήριο. Τα αθλητικά παπούτσια, λοιπόν, καθότι "αξεσουάρ" παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκτέλεση μιας σωματικής δραστηριότητας, αφού η τελευταία απαιτεί άνετο και ξεκούραστο πάτημα. Το αθλητικό παπούτσι Vibram XS TRECK είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής αντοχής στο εξωτερικό της σόλας για πρόληψη της φθοράς και αντιολισθητική δράση, ενώ η σόλα Vibram προσφέρει υψηλότερη απορρόφηση κραδασμών για πιο αποτελεσματικό πάτημα. Οι γήινες αποχρώσεις του, αλλά και οι λευκές και μαύρες λεπτομέρειες, υπακούν προσεκτικά στα trends της νέας σεζόν.

Oysho
Αθλητικό παπούτσι Vibram® XS TRECK
www.oysho.com

Όσο για την τσάντα του γυμναστηρίου, ο μπλε – γκρι σάκος gym από την φθινοπωρινή συλλογή της Oysho, με εσωτερικές θήκες και εξωτερικά λάστιχα για την μεταφορά του yoga mat, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή αναβάθμισης του αθλητικού στιλ.

Oysho
Τσάντα gym για χαλάκι
www.oysho.com

Έτοιμη για άσκηση;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i