#ToWinIsToParticipate | Γιατί αυτό το motto με εκφράζει σε όλα τα επίπεδα της ζωής

Το editorial του τεύχους Οκτωβρίου του Shape που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Ελένη Δασκαλάκη

Ένας από τους λόγους που το Shape έχει αγκαλιάσει το Spetses Mini Marathon είναι ακριβώς αυτό το hashtag: Η συμμετοχή είναι νίκη.

Σε έναν μεγάλο βαθμό αυτή η σκέψη αντιπροσωπεύει τη δική μας νοοτροπία για τη φυσική δραστηριότητα: Αρκεί να προσπαθείς κάθε μέρα να γίνεσαι και λίγο πιο δραστήρια με στόχο να είσαι υγιής σωματικά και ψυχικά. Τόσο απλά.

Έτσι, από τις 7 έως και τις 9 Οκτωβρίου  κατεβάζουμε" ομάδα στις Σπέτσες με σκοπό να χαρούμε, να γιορτάσουμε τα οφέλη της άσκησης και βέβαια να τρέξουμε/περπατήσουμε την υπέροχη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων. 

Και κοίταξε πώς όλα δένουν στην Ύλη μας αλλά και στην ίδια τη ζωή. Στο τεύχος αυτό φιλοξενούμε ένα μεγάλο αφιέρωμα με στόχο την ενημέρωση και την εγρήγορση για δύο σημαντικά θέματα για εμάς τις γυναίκες, την εμμηνόπαυση και τον καρκίνο του μαστού. Και μέσα σε αυτά αναδεικνύεται ξεκάθαρα ο ρόλος της φυσικής δραστηριότητας στο πλαίσιο της πρόληψης. 

Αυτό τον Οκτώβριο, λοιπόν, ας βάλουμε μαζί έναν στόχο: Να κάνουμε κάθε μέρα κάτι που θα μας βοηθά να νιώθουμε καλύτερα σωματικά και ψυχικά. Για μένα αυτό το "κάτι" είναι η άσκηση. Σκέψου τι είναι για σένα και κάνε στον εαυτό σου αυτό το πολύτιμο δώρο.

ΥΓ.: Αν βρεθείς στις Σπέτσες το τριήμερο του Marathon, στείλε μου μήνυμα μέσα από το Instagram του Shape για να τρέξεις μαζί μας φορώντας το μπλουζάκι μας. Έλα να γίνουμε 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i