Η iRobot παρουσιάζει το πιο προηγμένο ρομπότ 2- σε -1

Την πρώτη πραγματικά αυτόνομη "2 σε 1" ρομποτική σκούπα και σφουγγαρίστρα και τη μοναδική που διαθέτει σφουγγαρίστρα με δυνατότητα να ανασηκώνεται, για να μένει μακριά από τα χαλιά.

iRobot

Η iRobot, ο ηγέτης στα οικιακά ρομπότ, παρουσιάζει τη νέα Roomba Combo™ j7+, την πιο προηγμένη ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα στον κόσμο. Σχεδιασμένη για σπίτια που διαθέτουν χαλιά σε συνδυασμό με σκληρά δάπεδα και για όσους θέλουν μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ που μπορεί επίσης να σφουγγαρίζει, η Roomba Combo j7+ ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ρομπότ 2 σε 1, σκουπίζοντας και παράλληλα σφουγγαρίζοντας, όλα σε ένα μόνο πέρασμα. Έτσι, εξοικονομεί χρόνο και διατηρεί τα δάπεδα καθαρά. Και αυτό γιατί είναι η μοναδική που διαθέτει σφουγγαρίστρα με δυνατότητα να ανασηκώνεται για να μένει μακριά από τα χαλιά. 

yyh

Σε αντίθεση με άλλες 2-σε-1, η Roomba Combo j7+ σκουπίζει πρώτα χαλιά και τις μοκέτες και στη συνέχεια σκουπίζει και ταυτόχρονα σφουγγαρίζει τα σκληρά δάπεδα, εξοικονομώντας χρόνο στους χρήστες. Η Roomba Combo j7+ αναγνωρίζει περισσότερα από 80 αντικείμενα, επιτρέποντας στο ρομπότ να καθαρίζει πιο συγκεκριμένα σημεία κατόπιν εντολής, όπως γύρω από κουτιά απορριμμάτων, λεκάνες τουαλέτας, πλυντήρια πιάτων και άλλα. Επιτρέπει επίσης στο ρομπότ να ανιχνεύει και να αποφεύγει αντικείμενα στο πάτωμα όπως κορδόνια, ρούχα, παπούτσια, κάλτσες, σακίδια πλάτης, μπολ και παιχνίδια για κατοικίδια αλλά και περιττώματα κατοικίδιων. 

Η πρώτη ρομποτική σκούπα και σφουγγαρίστρα που ανασηκώνεται αυτόματα ώστε να μένει μακριά από τα χαλιά.

Άλλες σφουγγαρίστρες 2 σε 1 ανασηκώνονται μόνο μερικά χιλιοστά – μπορεί και καθόλου - με αποτέλεσμα να αφήνουν βρεγμένα τα χαλιά. Η Roomba Combo j7+ είναι η μόνη "2 σε 1" η οποία, όταν εντοπίζει κάποιο χαλί, ανασηκώνεται αυτόματα προς το επάνω μέρος του ρομπότ, για να μην βρέξει ό,τι δεν πρέπει.

RoombaCombo_j7_j7

Το πρώτο αυτόνομο ρομπότ "2 σε 1". 

Η χρήση της Roomba Combo j7+ είναι απλή. Το ρομπότ αντιλαμβάνεται πότε τοποθετηθείτε το πανάκι και πότε η δεξαμενή της είναι γεμάτη – και στη συνέχεια μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία σφουγγαρίσματος. Άλλες 2-σε-1 διαθέτουν σφουγγαρίστρα που πρέπει να την τοποθετήσετε χειροκίνητα αφού ολοκληρωθεί το σκούπισμα, προσθέτοντας σας επιπλέον κόπο. Στη Roomba Combo j7+, ο βραχίονας της σφουγγαρίστρας είναι ήδη έτοιμος προς χρήση. Συνοδεύεται επίσης από το σύστημα αυτόματης απόρριψης ρύπων Clean Base®, ώστε να ξεχάσετε το σκούπισμα για μήνες. 

iRobot OS™ λειτουργικό σύστημα. Καθαρίζει όπου θέλετε, όταν εσείς το θέλετε.

Το iRobot OS™ προσφέρει μια premium και εξατομικευμένη εμπειρία για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών κατοικίδιων, των πολυάσχολων οικογενειών και οποιουδήποτε αναζητά περισσότερο έλεγχο στον τρόπο καθαρισμού. Ως μέρος της συνεχούς ανάπτυξης του iRobot OS™, η iRobot εισάγει νέα χαρακτηριστικά και στοχαστικές ψηφιακές τεχνολογίες που βελτιώνουν την ευφυΐα, την εξατομίκευση και τον έλεγχο σε όλα τα προϊόντα της. 

Δέσμευση iRobot για τα δεδομένα χρηστών, το απόρρητο και την ασφάλεια 

Τα προϊόντα iRobot και το iRobot OS™ υποστηρίζονται από τη δέσμευση της εταιρείας για το απόρρητο των πελατών και την ασφάλεια των δεδομένων. Όλα τα δεδομένα διατηρούνται ασφαλή από την αρχή μέχρι το τέλος, ενσωματώνοντας πολλαπλά επίπεδα προστασίας γύρω από τα ρομπότ, το cloud και την εφαρμογή της εταιρείας. Η iRobot επεξεργάζεται τα δεδομένα πελατών με τα υψηλότερα πρότυπα προστασίας της ιδιωτικής ζωής και για τον σκοπό αυτό, έχει λάβει την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποιημένη σφραγίδα απορρήτου TRUSTe. Οι πελάτες μπορούν να ενημερώσουν τις ρυθμίσεις τους στην εφαρμογή ανά πάσα στιγμή, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσδιορίσουν σε ποιες πληροφορίες μπορεί να έχει πρόσβαση η iRobot. Η iRobot δεν πουλάει ή ενοικιάζει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i