Το κολεγιακό στιλ των ‘90s επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ στη νέα αυτή συλλογή

Oversize bombers, μαλακά fleece, bold αποχρώσεις και matchy-matchy αξεσουάρ γίνονται τα στοιχεία που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου.

ελεσσε

Το κολεγιακό στιλ έχει πάψει προ πολλού να συνδέεται αποκλειστικά με τα χρόνια της μάθησης. Πιο ανανεωμένο από ποτέ το college style επιστρέφει δυναμικά από τη χρυσή εποχή των ‘90s και κατατάσσεται αβίαστα μεταξύ των trends που θα μας απασχολήσουν για πολύ καιρό ακόμα. Άλλωστε, η άνεση που προσφέρουν τα staples του, τα οποία επανέρχονται στο προσκήνιο με τον πιο φρέσκο και καθόλου κλασσικό αέρα, είναι και το βασικό ζητούμενο για τα καθημερινά looks που επιλέγουμε συχνά για τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Κομμάτια πασπαρτού που εξυπηρετούν την σύγχρονη ανάγκη για all day outfits με μοντέρνα και κομψή αισθητική παρουσιάζονται στη νέα fw22 συλλογή της Ellesse.

ellesse

Όπως προδίδει και το όνομα της, η συλλογή "Varsity" από την Ellesse είναι αφιερωμένη στον cool χαρακτήρα των κολεγιακών ενδυμάτων, τα οποία σε μια ενδιαφέρουσα ανάμειξη στοιχείων του athleisure με το street style, μεταμορφώνονται στην ιδανική επιλογή τόσο για πρωινές, όσο και βραδινές εμφανίσεις.

Oversize bombers, παντελόνια – φόρμες σε ίσια γραμμή και crop tops με ριγέ αντιθέσεις μεταπηδούν από τα στενά πλαίσια της αθλητικής ενδυμασίας στη φιλοσοφία των casual – chic ακόμα και glam looks που επιλέγουμε σε περιστάσεις που θέτουμε στόχο να ξεχωρίσουμε.

Ellesse

Παντελόνι Φόρμας 'Luesa' ELLESSE. Βρες το εδώ

Όσο για τη χρωματική παλέτα της νέας κολεξιόν, οι neutral αποχρώσεις κυριαρχούν, επιτρέποντας, ωστόσο, την ανάδειξη των bold χρωμάτων, όπως το μπλε, το κόκκινο ή το ροζ.

ellesse

Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της Generation Z, που ταυτίζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο με το κολεγιακό στιλ, είναι χωρίς αμφιβολία το φούτερ. Με ή χωρίς κουκούλα, γυναικείο – ανδρικό, τα φούτερ από τη νέα συλλογή της Ellesse, είτε με το χαρακτηριστικό logo print της εταιρείας, είτε σε έντονους χρωματισμούς (λευκό, μοβ, κόκκινο – μπλε) δεν γνωρίζουν από περιορισμούς, για αυτό και τοποθετούνται άψογα τόσο μέσα, όσο και έξω από τους αθλητικούς χώρους.

ellesse

 

Crop Φούτερ 'Occhi' ELLESSE. Βρες το εδώ

Bomber Μπουφάν 'Doretheo' ELLESSE

Bomber Μπουφάν 'Doretheo' ELLESSE. Βρες το εδώ

Μαλακά fleece και απαλές υφές από καινοτόμα υλικά κλωστοϋφαντουργίας, με σεβασμό προς το περιβάλλον, δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης στην πρώτη κιόλας δοκιμή.

ellesse

ellesse

Από την Varsity συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα απαραίτητα σε κάθε εμφάνιση αξεσουάρ. Γούνινα καπέλα, vinyl σακίδια πλάτης, mini shoulder bags σε trendy αποχρώσεις αναδεικνύονται σε key items για ολοκληρωμένες street wear εμφανίσεις. 

Ellesse

Backpack Τσάντα 'Nadiana' ELLESSE. Βρες την εδώ.

https://www.bloobox.gr/el-gr/gynaikeio-mpoufan-panofori-bomber/bomber-mpoufan-doretheo-ellesse

Καπέλο Διπλής Όψης 'Red Check' DESIGUAL, βρες το εδώ

Η Ellesse υπηρετώντας πιστά την αυθεντική φιλοσοφία των loungewear αποτίει φόρο τιμής στο εμβληματικό κολεγιακό στιλ του παρελθόντος με τον πιο μοντέρνο τρόπο, υπενθυμίζοντας μας πως τα αθλητικά ρούχα χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα.

Τη συλλογή της Ellesse θα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο www.bloobox.gr.

Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, τηλ.: 210 3408400

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i