Μερική Ηλιακή έκλειψη/Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 25 Οκτωβρίου 2022

Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Μερική Ηλιακή iStock

Πραγματοποιείται στην 2η μοίρα του Σκορπιού σε σύνοδο με την Αφροδίτη και ώρα Ελλάδος 13.48. Θα δημιουργήσει ερωτικά πάθη από τα οποία δεν θα μπορεί εύκολα να ξεφύγει κάποιος. Χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ανεπιθύμητες εντάσεις. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι μεγάλη, θα υπάρξουν επανασυνδέσεις και θα γίνουν μοιραίες αποκαλύψεις. Ανοίγονται νέα μονοπάτια.

Μια Ηλιακή έκλειψη δημιουργεί γεγονότα. Σε περίοδο εκλείψεων συμβαίνουν σημαντικά πράγματα που αλλάζουν τη ζωή μας. Μπορεί να γεννηθεί ένα παιδί, μπορεί να παρθεί η απόφαση για ένα γάμο ή ένα διαζύγιο, μπορεί να γίνει ένα επαγγελματικό βήμα, μπορεί να υπάρξει μια ανθρώπινη απώλεια ή να γίνει μια αγοραπωλησία. Αν τα γενέθλιά μας είναι κοντά σε αυτήν την ημερομηνία, τότε θα συμβούν σημαντικά γεγονότα απρόσμενα σε αυτόν τον γενέθλιο κύκλο που θα μας επηρεάσουν. Μετεωρολογικά και γεωφυσικά φαινόμενα είναι πιθανά.

Με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό/Νέα Σελήνη ανοίγει ένας νέος δρόμος. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της μεταμόρφωσης, των ριζικών αλλαγών. Θα χρειαστεί να έρθουμε αντιμέτωποι με φοβίες και ανασφάλειες προκειμένου να κάνουμε μια αλλαγή που θα μας πάει μπροστά. Τα συναισθήματάμας θα βγουν στην επιφάνεια. Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού, διαισθητικό. Σ’αυτήν την έκλειψη θα σκάψουμε βαθιά για να δούμε τι συμβαίνει στη ζωή μας. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια σκάνδαλα, παιχνίδια εξουσίας. Αν κρύβεις πράγματα από το ταίρι σου, θα βγουν στην επιφάνεια. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια καρμική γνωριμία. Είναι όμως και το ζώδιο των οικονομικών. Έτσι, μπορεί να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες, να δούμε καλύτερα την οικονομική μας διαχείριση και να αλλάξουμε τον τρόπο που χειριζόμαστε το χρήμα. Θα υπάρξουν αλλαγές σε περιουσιακά, κληρονομικά, κοινά οικονομικά, αγοραπωλησίες, ασφάλειες, δάνεια.

Η Ηλιακή έκλειψη θα είναι ορατή από την Ευρώπη, την Νότιο/Δυτική Ασία, την Βόρεια/Ανατολική Αφρική, τον Ατλαντικό. Θα έχει διάρκεια 3 ώρες και 23 λεπτά και θα είναι ορατή στην Ελλάδα. Ανήκει στον κύκλο Saros 124.

Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη/Νέα Σελήνη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i