Αφροδίτη στον Σκορπιό έως16 Νοεμβρίου: Πως επηρεάζονται έρωτας και οικονομικά;

Ευνοούνται τα ζώδια του νερού και της γης. Από τη Χρύσα Συκά.

Αφροδίτη στον Σκορπιό unsplash

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της γαλήνης, της ισορροπίας, της ομορφιάς, της ενότητας, του ρομαντισμού αλλά και των οικονομικών βρίσκεται στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού, σε θέση αδυναμίας.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι ζηλιάρα, εμμονική, κτητική, παθιασμένη και καταστροφική. Είναι απόλυτη και προτιμάει τις αδιέξοδες και παράνομες σχέσεις, είναι καταθλιπτική και βιτσιόζα. Η βαθιά ένωση και οι συναισθηματικές εντάσεις κυριαρχούν. Βγάζουμε από μέσα μας τις βαθύτερες επιθυμίες μας με σκοπό να βελτιώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή και να έρθουμε πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάμε. Ενεργοποιούμε το μαγνητισμό μας για να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων. Όταν κάτι δεν πάει καλά, χρησιμοποιούμε τον έλεγχο και την χειραγώγηση για να κρατήσουμε το σύντροφό μας. Η λίμπιντο είναι στα ύψη.

Πώς επηρεάζει η Αφροδίτη στο Σκορπιό όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη επηρεάζει κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, ασφάλειες, κληρονομικά, περιουσιακά. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να ρυθμίσεις τις οφειλές σου, να κάνεις διακανονισμούς. Η λίμπιντο είναι στα ύψη και αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις σε μια συμβίωση, το πάθος αναζωπυρώνεται, η γοητεία σου είναι μεγάλη. Αν είσαι μόνη, να περιμένεις επιστροφές προσώπων από το παρελθόν. Προσοχή στη ζήλια και το πάθος, μείνε μακριά από παιχνίδια εξουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη, από το απέναντι ζώδιο, επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Αν έχεις σχέση, το πάθος κυριαρχεί, τα συναισθήματά σου είναι έντονα, δίνεις και παίρνεις αγάπη. Μπορεί ν αποφασίσεις μια μεγαλύτερη δέσμευση. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δώσεις μια ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο δεν έχει κλείσει ακόμα ο κύκλος ή μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο με το οποίο θα δεθείς αμέσως συναισθηματικά. Επαγγελματικά, οι συνθήκες στη δουλειά σου βελτιώνονται ή μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη βελτιώνει καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στη δουλειά σου, μπορεί να αλλάξεις αντικείμενο ή να γίνουν αλλαγές σε συναδελφικό επίπεδο και να ευνοηθείς. Θα κάνεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που θα βελτιώσουν την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση. Μπορεί να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή να κάνεις μια δίαιτα ή μπορεί να ξεκινήσεις διατροφή. Ένας έρωτας μέσα από τον χώρο εργασίας είναι πιθανός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη επηρεάζει έρωτα, παιδιά, δημιουργικότητα. Η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνουν. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις, κάνεις νέες γνωριμίες, ζεις τον έρωτα. Σε περιμένουν νύχτες πάθους, εκφράζεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και περνάς όμορφες, ρομαντικές στιγμές. Είσαι πολύ δημιουργική, χαίρεσαι, ευχαριστιέσαι με μικρά πράγματα. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, θα έχεις περισσότερα κέρδη αυτό το διάστημα.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i