Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν αλλαγές ζωής

Και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά. Από τη Χρύσα Συκά.

εκλειψη

Η ολική σεληνιακή έκλειψη στις 8 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιείται στην 16.01 μοίρα του Ταύρου και κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του απρόβλεπτου. Θα πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι απέναντι στα γεγονότα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή μπορεί να φέρει προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Νεύρα και κυκλοθυμία κυριαρχούν. Μπορεί να ακούσουμε ειδήσεις ή να γίνουν αποκαλύψεις που θα μας σοκάρουν. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τέλος καταστάσεων ή σχέσεων, κάποιες αλλαγές θα μας ξεβολέψουν. Προσοχή στην οδήγηση. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη μπορεί να μας δυσκολέψει στις σχέσεις μας και στα οικονομικά μας. Μπορεί να νιώθουμε το ανικανοποίητο και να δείχνουμε μια εγωιστική συμπεριφορά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο δείχνει πως θα πιεστούμε σε θέματα σχέσεων και οικονομικών.

Η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο απειλεί τη συναισθηματική μας ασφάλεια. Θα πρέπει να κοιτάξουμε στο βάθος της ψυχής μας, να πάψουμε να συμβιβαζόμαστε με επιφανειακές καταστάσεις και να βρούμε την ουσία. Ξεκινάει η συναισθηματική μας μεταμόρφωση. Με την έκλειψη αυτή θα καταλάβουμε που αισθανόμαστε ασφαλείς, τι προκαλεί αβεβαιότητα και αστάθεια στη ζωή μας. Θα σπάσουμε τις αλυσίδες και θα απελευθερωθούμε από περιορισμούς. Κάποια ξαφνικά γεγονότα θα ταράξουν τη ρουτίνα μας. Τις μέρες αυτές θα είμαστε παρορμητικοί και επαναστατικοί. Η διάθεση θα είναι βαριά, μπορεί να νιώθουμε απογοήτευση. Θλίψη και αρνητικές σκέψεις κάνουν κατάληψη στο μυαλό. Προσοχή για να μην δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δεν παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα.

Οι όψεις δημιουργούν εντάσεις, απρόβλεπτα γεγονότα και έξαρση φυσικών, μετεωρολογικών και γεωφυσικών φαινομένων.

Είναι η τελευταία Σεληνιακή έκλειψη καθώς η επόμενη αναμένεται το 2025.Πραγματοποιείται στις 10.02πμ ώρα Ελλάδας. Το φαινόμενο ολοκληρώνεται 15.59μμ. θα την απολαύσουν σε Ασία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αμερική. Ανήκει στην οικογένεια Saros 136.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από τη Σεληνιακή έκλειψη/Πανσέληνο Νοεμβρίου 2022; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη αυτή επηρεάζει τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τα διαχειριστείς με σύνεση αποφεύγοντας το ρίσκο, τις περιττές αγορές, τις σπατάλες και οτιδήποτε βάζει σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σου. Προσπάθησε να εξοφλήσεις τους λογαριασμούς σου και να βρεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα. Δες τυχόν λανθασμένους χειρισμούς καθώς και ποια πρόσωπα πρέπει να εμπιστεύεσαι. Μπορεί να εμφανιστούν κάποια έκτακτα έξοδα και να αποδιοργανωθείς. Η αυτοπεποίθησή σου είναι πεσμένη και τίποτα δεν σε ικανοποιεί. Επαναξιολογείς τι είναι σημαντικό και απαραίτητο για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη στο ζώδιό σου σε καλεί να δεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση. Μπορεί να γίνουν αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες, μπορεί να νιώσεις πως δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους άλλους ή ότι δεν σε καταλαβαίνουν. Απόφυγε τις αρνητικές σκέψεις, σκέψου αισιόδοξα. Χειρίσου ψύχραιμα τα πράγματα, δώσε χρόνο, μην κινηθείς παρορμητικά. Επιστράτευσε υπομονή και διπλωματία και διεκδίκησε την ουσία στη ζωή σε κάθε τομέα. Κλείνουν σημαντικά κεφάλαια της ζωής σου. Μέσα από δοκιμασίες, αλλάζεις και ανακαλύπτεις νέες πτυχές του εαυτού σου. Κάποια γεγονότα σε σπρώχνουν ξαφνικά να αλλάξεις δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη επηρεάζει τον ψυχισμό σου. Προσπάθησε να αποφύγεις την κυκλοθυμία, τα σκαμπανεβάσματα και τα νεύρα. Οι σκέψεις σου είναι ένα κουβάρι. Κάποια γεγονότα μπορεί να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και φοβίες, κάποιες αποκαλύψεις σε θυμώνουν και κάποιες ανατροπές σε στρεσάρουν. Μείνε αισιόδοξη, ψύχραιμη και δυναμική. Δώσε χρόνο και απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις. Μην προκαλείς εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Συνειδητοποίησε τα γεγονότα. Βλέπεις τώρα τις επιλογές σου και μπορεί να νιώσεις εγκλωβισμένη. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε βαραίνει,από κακές συνήθειες. Προσοχή και στην υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη μπορεί να φέρει αλλαγές στις φιλικές σου σχέσεις και τα σχέδιά σου. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις που θα σε αγχώσουν. Κάνε υπομονή, μείνε διπλωματική και χειρίσου τις καταστάσεις χαλαρά. Μην είσαι απόλυτη, μην πιέζεις, μην προκαλείς αντιδράσεις αν νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνουν. Δες τα πράγματα θετικά και απόφυγε να πάρεις τελικές αποφάσεις. Οι στόχοι, οι επιθυμίες και τα όνειρά σου θα προχωρήσουν αρκεί να μην φοβάσαι. Πάρε το τιμόνι στα χέρια σου και πήγαινε τη ζωή σου εκεί που θες.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i