Δίας στους Ιχθύες έως 20 Δεκεμβρίου 2022 (Ανάδρομος ως τις 22 Νοεμβρίου)

Πιο ευνοημένα τα ζώδια του νερού και της γης. Από τη Χρύσα Συκά

Δίας στους Ιχθύες iStock

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της τύχης, της πληθωρικότητας, της υπερβολής έχει περάσει στο ζώδιο της φυσιολογικής του έκφρασης, στους Ιχθύες. Έτσι μπορούμε να περιμένουμε θετικές εξελίξεις στη ζωή μας. Η νέα και σύντομη θέση του Δία στους Ιχθύες, στην 28-29η μοίρα, θα επηρεάσει τους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά και αυτές τις μοίρες. Το χαρακτηριστικό των Ιχθύων είναι το συναίσθημα, η ενσυναίσθηση, η συμπόνια. Είμαστε αρκετά δοτικοί, το διάστημα αυτό, βοηθάμε τους συνανθρώπους μας βάζοντας όρια για να μην μας εκμεταλλευτούν. Συγχωρούμε τους άλλους και τον εαυτό μας και προχωράμε ένα νέο, πιο υγιή δρόμο. Η αποκάλυψη μυστικών μας δίνει πληροφορίες για το παρόν και το μέλλον. Η διαίσθησή μας είναι αναπτυγμένη, οι τέχνες και τα δημιουργικά σχέδια ανθίζουν. Προσοχή καθώς και οι εθισμοί μπορεί να γιγαντωθούν.

Η ενέργεια τώρα αλλάζει. Οι Ιχθύες είναι πιο ευαίσθητο ζώδιο, πιο συναισθηματικό και εσωστρεφές. Ο Δίας στους Ιχθύες εστιάζει στο συναίσθημα, την ψυχή, προχωράει με το ένστικτο, τη διαίσθηση, την εσωτερική φωνή. Προστατεύει-προστατεύεται, έχει καλές προθέσεις, είναι καλλιτεχνικός.

Ο Δίας έχει να κάνει με το εξωτερικό, τα μεγάλα ταξίδια, την ανώτερη μόρφωση, τη φιλοσοφία, την αστρολογία, την αναζήτηση, την περιπέτεια, τη θρησκεία, τα νομικά και το δίκαιο, τον τυχοδιωκτισμό, τον φανατισμό. Είναι ο ευεργέτης μας, η προστασία μας, μας δείχνει σε ποιους τομείς της ζωής μας θα έχουμε μεγαλύτερα οφέλη. Είναι αυτός που δίνει λύσεις την κατάλληλη στιγμή. Είναι αυτός που επεκτείνει τις καταστάσεις της ζωής μας, είτε για καλό είτε για κακό, ανάλογα με το προσωπικό μας ωροσκόπιο.

Πως θα επηρεάσει όμως ο Δίας στους Ιχθύες όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στους Ιχθύες σε βοηθάει να βάλεις στην άκρη τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Αλλάζει το μέσα σου, ο εσωτερικός σου κόσμος, αναπτύσσεσαι. Στρέφεσαι περισσότερο προς την τέχνη, τη θρησκεία και την μεταφυσική. Η διαίσθησή σου είναι έντονη, θέλεις να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου, τους πιο ευάλωτους και πιο ανήμπορους. Ενδυναμώνεσαι ψυχολογικά, δίνεις λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Λύνεις επίσης θέματα σχετικά με την ψυχική και σωματική σου υγεία. Απαλλάσσεσαι από φαντάσματα του παρελθόντος, από επιβλαβείς συνήθειες, σχέσεις και καταστάσεις. Ένα πρόσωπο που μπορεί να παίξει το ρόλο του μέντορα θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Νιώθεις σα να έχεις ένα φύλακα άγγελο δίπλα σου. Κάνε έρευνα και προετοιμασία για μεγάλα ξεκινήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στους Ιχθύες ανανεώνει τις φιλίες σου, τις φιλοδοξίες σου, τα ιδανικά σου, κάνεις σχέδια για το μέλλον. Λειτουργείς πιο ομαδικά, αποκτάς νέα οράματα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Εντάσσεσαι σε ομάδες με κοινά οράματα. Παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα λύνονται, η κοινωνικότητα αυξάνεται. Είσαι πιο ανοιχτή σε νέα όνειρα, πιστεύεις περισσότερο στη φιλία, είσαι πιο αγαπητή και δημοφιλής στο περιβάλλον σου, προσφέρεις και δέχεσαι στήριξη. Επεκτείνεις τον κύκλο σου σε φίλους και γνωστούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας στους Ιχθύες επηρεάζει την καριέρα και την δημόσια εικόνα σου. Κάνεις βήματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Η επαγγελματική σου ζωή μπαίνει σε μια νέα φάση, πιο συναρπαστική. Ανεβαίνεις, μπορεί να πάρεις μια προαγωγή. Η φήμη και η δημοτικότητά σου αυξάνονται. Όμως θα πρέπει να προσέξεις την υπέρμετρη αισιοδοξία και τον μεγάλο ενθουσιασμό για να αποφύγεις εντάσεις και σκάνδαλα, απόφυγε την αλαζονεία και το έντονο εγώ, πρόσεχε πως εκδηλώνεις τη φιλοδοξία σου. Προχωράς ρεαλιστικά και λογικά. Σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα και συναδέλφους βελτιώνονται. Πίστεψε στην δημιουργικότητά σου και θα πετύχεις. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Δία στους Ιχθύες θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις νέα πράγματα, να εμπλουτίσεις τις ιδέες σου. Αλλάζει η φιλοσοφία σου για τη ζωή, θέλεις να ανακαλύψεις βαθύτερες αλήθειες, να πιστέψεις σε κάτι ανώτερο. Μπορεί να αρχίσεις να σπουδάζεις, να κάνεις σεμινάρια ή ένα μεταπτυχιακό. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μακρινά ταξίδια που θα σε ανανεώσουν και θα σου δώσουν χαρά. Θέλεις να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, είσαι πιο αισιόδοξη και ανοιχτή σε νέα σχέδια και κατευθύνσεις. Γνωριμίες με πρόσωπα από μακριά ή διαφορετικής κουλτούρας είναι πιθανές. Νομικά θέματα προωθούνται. Δέχεσαι στήριξη από το εξωτερικό και από μακρινούς συγγενείς.

Δεις περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i