Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους από 30/10/2022-11/1/2023

Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά. Από Χρύσα Συκά

Νέα Σελήνη iStock

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας, της αντοχής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

Η ανάδρομη πορεία του καταπιέζει τη δράση, υπάρχουν καθυστερήσεις και εντάσεις, η ενέργεια είναι πεσμένη. Αυτό το διάστημα είναι καλό για να πάρουμε το χρόνο μας να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Είναι δύσκολο να εκφραστούμε και να προχωρήσουμε όπως θέλουμε. Είμαστε μπλοκαρισμένοι, πιεσμένοι, βγαίνουν θυμός και νεύρα στην επιφάνεια, οι κινήσεις μας είναι σπασμωδικές. Τα συναισθήματα σιγοβράζουν. Ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους, σε ένα επικοινωνιακό και εγκεφαλικό ζώδιο και μας καλεί αυτόν τον καιρό να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το θυμό μας, να είμαστε ψύχραιμοι και καθόλου παρορμητικοί γιατί στη συνέχεια θα το μετανιώσουμε.

Αυτό το διάστημα θα νιώσουμε σαν να βιώνουμε ανάδρομο Ερμή. Δεν είναι καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα, θα πρέπει να επαναξιολογήσουμε τη δράση μας και να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματά μας. Θα πρέπει να προσέχουμε τις εκφράσεις μας για να αποφύγουμε εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Προσοχή στην επικοινωνία, την τεχνολογία, τις μετακινήσεις, σε σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Τσεκάρουμε διπλά τα νέα που λαμβάνουμε, μακριά από κουτσομπολιά. Θα πρέπει να βρούμε μέσα εκτόνωσης για να αποσυμφορήσουμε το νευρικό μας σύστημα. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν στη ζωή μας. Προσοχή επίσης στο αναπνευστικό σύστημα, το νευρικό σύστημα, σε χέρια-πόδια, ομιλία, ακοή. Αυτά είναι τα ευάλωτα σημεία του σώματος αυτή τη στιγμή.

Στην ανάδρομη πορεία του, ο ανάδρομος Άρης θα τετραγωνίσει με τον Ποσειδώνα στις 19/11. Θα επικρατούν σύγχυση, θολούρα, παραπλάνηση, άγχος, φοβίες, ανασφάλειες. Θα πρέπει να αποφύγουμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις. Στις 29/11, θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ερμή και θα πρέπει να αποφύγουμε εντάσεις και καβγάδες. Μπορεί να ακούσουμε λόγια βαριά και δεν θα παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Στις 1/12 θα σχηματίσει αντίθεση με την Αφροδίτη και θα βγουν στην επιφάνεια πάθος και ερωτισμός. Νιώθουμε το ανικανοποίητο και αυτό δημιουργεί συγκρούσεις με το ταίρι μας και χωρισμό. Τάσεις απιστίας και σεξουαλικές επιθέσεις είναι πιθανά σενάρια. Η πανσέληνος στις 8/12 κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη με κυρίαρχα στοιχεία τον εκνευρισμό και την κυκλοθυμία. Θα δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις, κανείς δεν θα κάνει πίσω, όλοι θα τραβάνε το σκοινί.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τον ανάδρομο Άρη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης σου και θα πρέπει αυτό το διάστημα να είσαι πολύ προσεκτική στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Είσαι παρορμητική και μπορεί να μιλάς απότομα δημιουργώντας εντάσεις και αντιπαραθέσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί αυτό το διάστημα να υπάρχουν διαφωνίες και κανένα σημείο συνεννόησης. Καθυστερήσεις θα υπάρχουν σε μηνύματα, μέιλς, κοντινές μετακινήσεις, άλλα θα λες άλλα θα καταλαβαίνουν και τα νεύρα σου θα δοκιμάζονται παρέα με την υπομονή σου.Νιώθεις πως κανείς δεν σε στηρίζει από το περιβάλλον σου, κάνεις ένα βήμα πίσω και δεν προχωράς τα σχέδιά σου. Αναβολές ταξιδιών και προβλήματα με ΙΧ είναι πιθανά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει τα οικονομικά σου. Πρόσεχε πολύ τη διαχείρισή τους, υπολόγιζε έσοδα-έξοδα, απόφυγε τις αγορές και τις σπατάλες. Μη ρισκάρεις, μην ξεπερνάς τα οικονομικά σου όρια, τσέκαρε τους λογαριασμούς σου και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Απόφυγε καλύτερα ηλεκτρονικές πληρωμές και δοσοληψίες με τράπεζες. Πρόσεχε μην πέσεις θύμα απάτης. Καθυστερήσεις θα έχεις σε έσοδα ή έκτακτα έξοδα θα σε πιέσουν. Μπορεί να νιώσεις συναισθηματική ανασφάλεια και να έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου σε εξαντλεί σε κάθε επίπεδο. Αισθάνεσαι κουρασμένη και η ενέργειά σου είναι πεσμένη ενώ οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Νιώθεις πως θα εκραγείς, είσαι έτοιμη για τσακωμούς. Νευριάζεις πολύ εύκολα,πιέζεσαι. Πρόσεχε ιδιαίτερα στην πανσέληνο στις 8/12 στο ζώδιό σου. Πρόσεχε πως διοχετεύεις το θυμό σου για να μην δημιουργήσεις προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Απόφυγε παρορμητικές κινήσεις και μην ρισκάρεις. Απαγορευτικές οι σοβαρές αποφάσεις, μην κάνεις νέα ξεκινήματα σε κανένα επίπεδο. Απόφυγε τα κουτσομπολιά, τσέκαρε διπλά ειδήσεις και νέα, πρόσεχε τι υπογράφεις. Ξεκουράσου, ηρέμησε, ασχολήσου με την υγεία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης δημιουργεί παρασκήνιο. Μπορεί να γίνονται κάποιες συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου, να το βλέπεις και να πιέζεσαι ή μπορεί εσύ να κάνεις μυστικές κινήσεις μη γνωρίζοντας την κατάληξή τους και να αγχώνεσαι. Προβλήματα του παρελθόντος μπορεί τώρα να διογκωθούν. Προσοχή σε σωματική και ψυχική υγεία, ξεκουράσου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, διοχέτευσε θετικά την ενέργειά σου, κάνε πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε ξεμπλοκάρουν. Ασχολήσου με χόμπι που σου φτιάχνουν τη διάθεση, δες τις ανάγκες σου, κάνε γυμναστική. Δώσε σημασία στο σώμα σου, την υγεία σου και μην αφήνεις κανέναν να σε φτάνει στα όριά σου.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i