Ερμής στον Τοξότη από 17 Νοεμβρίου- 6 Δεκεμβρίου 2022. Και η αισιοδοξία επιστρέφει.

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες είναι οι πιο ευνοημένοι. Ευκαιρίες θα έχουν και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι. Από τη Χρύσα Συκά

Ερμής στον Τοξότη iStock

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης,της ικανότητας του λόγου, των ταξιδιών, του εμπορίου και των διαπραγματεύσεων βρίσκεται σε ζώδιο αδυναμίας, στον Τοξότη.

Ο Ερμής στον Τοξότη είναι ξερόλας, δεν είναι αντικειμενικός, είναι φανατικός στο λόγο και κουτοπόνηρος. Έχει να κάνει με το εξωτερικό, το διαδίκτυο, τη φιλοσοφία, τη θρησκεία.

Αυτό το διάστημα είμαστε αισιόδοξοι, διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, σκεφτόμαστε ελεύθερα,δεν είμαστε οργανωμένοι και δεν βάζουμε σε τάξη τις σκέψεις μας. Είμαστε ανοιχτόμυαλοι και φιλοσοφούμε τα πράγματα. Λέμε ότι μας έρχεται στο μυαλό και μπορεί να πληγώσουμε τους άλλους. Ασχολούμαστε με πολλά πράγματα και δεν περιοριζόμαστε σε ένα στόχο.

Ο Τοξότης, με κυβερνήτη το Δία, μας καλεί να διασκεδάσουμε, να ταξιδέψουμε, να περάσουμε καλά, να αποφορτιστούμε αφήνοντας στην άκρη την αρνητική μας ενέργεια.

Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Τοξότη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Τοξότη θα σου δώσει ευκαιρίες να προοδεύσεις, να κάνεις νέες γνωριμίες, να ζήσεις νέες εμπειρίες, να ταξιδέψεις και να περάσεις καλά. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο από μακριά ή σε ένα ταξίδι. Βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση και μελετάς διάφορα πράγματα. Είναι μια ευχάριστη περίοδος όπου δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στον Τοξότη θα ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά, κληρονομικά,ασφάλειες. Μπορεί να εξασφαλίσεις ένα εισόδημα μέσω τρίτων, από εκμετάλλευση ακινήτων, συντάξεις, διατροφές κλπ. Μπορεί να αποπληρώσεις τα χρέη σου. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει ή μπορεί να ζήσεις ένα πάθος. Είσαι μυστικοπαθής, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια μυστικά αυτό το διάστημα. Δεν σε ικανοποιούν επιφανειακές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. θα κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με σύντροφο και συνεργάτες και θα βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Θα συσφίξεις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα μετατραπεί σε σοβαρή σχέση. Χαλάρωσε και μην ασχολείσαι με ασήμαντα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Τοξότη θα ασχοληθείς με εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Θα εφαρμόσεις τις ιδέες σου, θα κάνεις νέα ξεκινήματα για να βελτιώσεις τα έσοδά σου. Συζητάς με συναδέλφους και μπορεί να κάνεις καλές αλλαγές στη δουλειά σου. Προβάλλεις τα ταλέντα σου και την δημιουργικότητά σου και αναζητάς μια καλύτερη εργασία ίσως. Μπορεί να ζήσεις έναν έρωτα μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. Αν έχεις ενοχλήσεις στην υγεία, θα τις διευθετήσεις, θα κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στον Τοξότη θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις, θα ερωτευτείς. Η επικοινωνία με το ταίρι σου καλυτερεύει, εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και λαμβάνεις ανταπόκριση. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας θα εξελιχθεί ραγδαία. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Οι σχέσεις σου με τα παιδιά βελτιώνονται.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i