Χριστουγεννιάτικες ερωτικές εκπλήξεις! Πώς θα εξελιχτούν οι σχέσεις τον τελευταίο μήνα του χρόνου;

Ποιοι είναι οι τυχεροί του ζωδιακού τα Χριστούγεννα αυτά;

ερωτικές εκπλήξεις iStock

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης βρίσκεται στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη ως τις 9 και από τις 10, περνάει στον σοβαρό και οργανωτικό Αιγόκερω. Ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους δημιουργώντας προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις ενώ από τις 29, ανάδρομος γυρίζει και ο Ερμής που βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργώντας και αυτός μια σύγχυση στην επικοινωνία, μπλοκαρίσματα και εμπόδια.

Πώς θα εξελιχτούν οι σχέσεις μας τον τελευταίο μήνα του χρόνου; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Από τις 21, ο Δίας περνάει στο ζώδιό σου και πραγματοποιείς σχέδια και όνειρα που αυτή τη στιγμή μοιάζουν ανέφικτα. Προσπάθησε τα Χριστούγεννα να χαλαρώσεις, να απολαύσεις τις γιορτές και να περάσεις όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα. Προσοχή στις εντάσεις με την πανσέληνο στις 8. Προσοχή στις υπερβολές με την νέα Σελήνη στις 23. Στις 29, ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη δημιουργεί ακατάλληλες συνθήκες για φλερτ και επικοινωνία. Πρόσεξε μην εκτεθείς συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο είναι απογοητευτικό για τις σχέσεις σου. Εντάσεις και εξαπατήσεις είναι πιθανές. Μπορεί να γοητευτείς από όμορφα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις και να χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα. Δώσε σημασία σε πράξεις και επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές. Μετά τις 10, τα πράγματα βελτιώνονται και διορθώνονται, επανέρχεται η εμπιστοσύνη και η συνέπεια στις σχέσεις σου. Ο Δίας, από τις 21, μεγαλώνει ανασφάλειες και απωθημένα. Προσοχή στις παρεξηγήσεις με τον ανάδρομο Ερμή από τις 29. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, κάντα όλα διαφορετικά επιλέγοντας το δρόμο της ουσίας και της αυθεντικότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις αρχές του μήνα, μπορεί να χαλάσει η διάθεση και η ψυχολογία σου από μικρά καβγαδάκια. Δώσε τόπο στην οργή, μην μεγεθύνεις ασήμαντα πράγματα . Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου σε απασχολεί έντονα η σχέση σου. Δεν μπορείς να λύσεις τα προβλήματά σου με το ταίρι σου και επιπλέον δεν συμβιβάζεσαι. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 29, προσοχή σε παρεξηγήσεις και λάθη που μπορεί να κλονίσουν τη σχέση σου. Η σύνοδός του με την Αφροδίτη περιπλέκει τις σκέψεις σου, τα μηνύματά σου είναι μπερδεμένα. Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια και το ψέμα. Μπορεί να ζεις ρομαντικές στιγμές ή μπορεί και να έχεις ερωτικές ψευδαισθήσεις. Η πανσέληνος στις 8 στο ζώδιό σου σε φορτίζει και σε μπερδεύει συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί. Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο,από τις 7, καλύτερα να ακούς παρά να μιλάς. Όταν γυρίσει ανάδρομος, από τις 29, κράτα μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που μπορεί να σου δώσουν σύντροφος ή συνεργάτες. Με την Αφροδίτη, και αυτή στο απέναντι ζώδιο, από τις 10, η συντροφικότητα είναι σημαντική, έλκεις ανθρώπους σταθερούς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στις 22 μπορεί να φέρει έναν κεραυνονόλο έρωτα ενώ το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα κάνει την ατμόσφαιρα ρομαντική. Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι ιδανικές για να ανανεώσεις τη σχέση σου, οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται. Η πανσέληνος στις 8 σε κάνει υπερευαίσθητη ενώ η νέα Σελήνη στις 23 στο απέναντι ζώδιο φέρνει χαρές στο αισθηματικό τομέα αν αποφύγεις τις υπερβολές.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i