Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε ψώνια και μοίρασε tips για καλύτερες αποδόσεις στο κεντρικό κατάστημα της adidas στην Ερμού

Το νούμερο τέσσερα της παγκόσμιας κατάταξης επισκέφτηκε το νέο κατάστημα της adidas στην Ερμού χαρίζοντας χαμόγελα σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Στέφανος Τσιτσιπάς

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, μια έκπληξη περίμενε όσους επισκέφτηκαν το adidas store στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού 44. Το κεντρικό κατάστημα της adidas, που έκανε τα εγκαίνιά του το φετινό καλοκαίρι, είναι εμπνευσμένο από την Αθήνα  και την κουλτούρα της. Για αυτό το λόγο, δε θα μπορούσε να μην το επισκεφτεί ένας από τους κορυφαίους  Έλληνες αθλητές και μέλος της οικογένειας της adidas, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Έλληνας τενίστας έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κατάστημα της adidas στο κέντρο της Αθήνας για να συναντήσει μικρούς και μεγάλους fans του. Έξι παιδιά από την Ακαδημία ‘Tennis Square’ στο Μαρούσι άφησαν για λίγο τις ρακέτες τους στην άκρη για να συναντήσουν τον Στέφανο Τσιτσιπά. Εκτός από τα τυχερά παιδιά της Ακαδημίας, την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αθλητή είχαν και δέκα τυχερά μέλη από το adiClub. Το πρόγραμμα μελών adiClub δίνει πρόσβαση σε προϊόντα μόνο για μέλη, hype drops, διαγωνισμούς, μοναδικά events και πολλά ακόμα!

Στέφανος Τσιτσιπάς

Όλοι οι συμμετέχοντες συνομίλησαν με τον Στέφανο, ο οποίος τους έδωσε συμβουλές και tips για το πως να βελτιώσουν την απόδοση τους, χαρίζοντάς τους παράλληλα υπογεγραμμένο το επίσημο adidas Parley T-Shirt από το Wimbledon.

Στέφανος Τσιτσιπάς

Το κατάστημα της adidas στο κέντρο της Αθήνας αποτελεί το απόλυτο sports & running hub, φιλοξενώντας όλες τις καινούργιες συλλογές running, training, tennis αλλά και sportswear & lifestyle. Ο Στέφανος επισκέφτηκε και έκανε τα δικά του ψώνια στο κατάστημα της adidas στην οδό Ερμού 44, εσύ;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i