Αφροδίτη στον έως 2 Ιανουαρίου 2023: Τα πράγματα σοβαρεύουν

Θετικές οι εξελίξεις για τα ζώδια της Γης και του Νερού. Από τη Χρύσα Συκά

ζώδια iStock

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της γαλήνης, της ισορροπίας, της ενότητας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού αλλά και των οικονομικών βρίσκεται στο σοβαρό και ώριμο ζώδιο του Αιγόκερου.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δεν εκφράζει εύκολα τα συναισθήματά της, παίζει παιχνίδια εξουσίας, είναι ψυχρή αλλά πολύ παθιασμένη όταν νιώσει ασφαλής. Έλκεται από μεγαλύτερα άτομα ή πρόσωπα κύρους και είναι φιλόδοξη οικονομικά.

Αυτό το διάστημα θα είμαστε σοβαροί και συντηρητικοί, εσωστρεφείς και ντροπαλοί. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο μας κάνει να αναλύουμε τις καταστάσεις λογικά, ψυχρά, υπολογιστικά, δυσκολευόμαστε να χειριστούμε το συναίσθημα. Προσεγγίζουμε τις σχέσεις μας με σοβαρότητα και αναζητάμε αξιόπιστα πρόσωπα. Ψάχνουμε κάποιον να στηριχτούμε πάνω του, θαυμάζουμε αυτούς που στοχεύουν.

Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει την καριέρα σου. θα υπάρξουν εξελίξεις με συνεργάτες ή ανώτερα πρόσωπα ή μπορεί να ξεκινάς κάτι δικό σου τώρα. Φτιάχνεις τη δημόσια εικόνα σου. Πραγματοποιείς φιλόδοξα σχέδια, οι κόποι σου αναγνωρίζονται. Αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση, μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο ή να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά, αλλάζει η φιλοσοφία σου και διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία. Σε απασχολούν σπουδές ή σεμινάρια. Εύνοια έχεις και σε νομικά θέματα ή διαπραγματεύσεις. Θέλεις να βγεις από τη ρουτίνα, να ζήσεις την περιπέτεια και νέες εμπειρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα, κλείνεις εκκρεμότητες. Κάνεις συμφωνίες και αποκομίζεις οφέλη. Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που στο μεταξύ σας υπάρχει χημεία, το πάθος αναζωπυρώνεται αν έχεις σχέση. Η διαίσθησή σου είναι έντονη. Μαγνητίζεις, γοητεύεις, ανανεώνεις τη σχέση σου. Νιώθεις ασφαλής μέσα από κάποιες αποκαλύψεις. Μακριά από ζήλια και κτητικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις παρακάτω. Αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση. Προσπαθείς να κάνεις αρμονικές τις σχέσεις σου. Επαγγελματικά, μπορεί να ξεκινάς μια νέα συνεργασία ή μπορεί να κάνεις μια καλή οικονομική συμφωνία.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i