Ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων σε Αθήνα, Κρήτη, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη

Η Grecotel μάς προσκαλεί να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές χαράς στους πιο αγαπημένους εορταστικούς προορισμούς.

grecotel

Εσύ, πώς έχεις σκοπό να περάσεις τις γιορτές; Κάνοντας βόλτες στη στολισμένη Αθήνα; Επιλέγοντας μίνι διακοπές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα; Ή μήπως ταξιδεύοντας στο γραφικό Ρέθυμνο, την αρχοντική Αλεξανδρούπολη ή τα χωριά του Θεσσαλικού κάμπου; Όπου κι αν βρεθείς αυτές τις μέρες, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, τα προσεγμένα μενού και το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα των ξενοδοχείων Grecotel που θα εξασφαλίσουν μια αξέχαστη διαμονή.

Pallas Athena – Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της γιορτινής πόλης

Στο art boutique hotel Grecotel Pallas Athena στην Πλατεία Κοτζιά, τα Χριστούγεννα σε καλωσορίζουν με μοντέρνα, chic διάθεση. Αίσθηση πολυτελούς downtown κατοικίας, με φωτεινές βεράντες, υπέροχες συλλογές από ιδιαίτερους designers και avant garde καλλιτέχνες, εξαιρετικό service και αυθεντική Grecotel φιλοξενία. Επίλεξε ανάμεσα στα Art Collection Rooms, τις Pallas Suites ή τα συγκλονιστικά Penthouse.
Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, αλλά και για να υποδεχτείς τον καινούριο χρόνο αφέσου στην festive ατμόσφαιρα του Pallas Athena Restaurant και απόλαυσε γαστρονομική πολυτέλεια με θέα την φωτισμένη Πλατεία Κοτζιά, ζωντανή μουσική και εντυπωσιακά μενού. Αλλά και νωρίς το μεσημέρι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε περιμένει μια μεγάλη ποικιλία από γιορτινά εδέσματα στο πιο απολαυστικό Buffet Brunch της πόλης. Δες το γιορτινό μενού κάνοντας κλικ εδώ...

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i