Γλυπτική γλουτών: Δύο νέες τεχνικές

Οι νεότερες εξελίξεις στην αισθητική δερματολογία, εκτός από το πρόσωπο, μας βοηθούν να βελτιώσουμε και την εμφάνιση των γλουτών μας

καλοκαίρι σώμα μπικίνι istock

Ευχαριστούμε την Αργυρή Αθ. Καπελλάρη, δερματολόγο- αφροδισιολόγο, τ. επιστημονική συνεργάτιδα του Νοσοκομείου "Α. Συγγρός", εξειδικευθείσα στην αισθητική δερματολογία, μέλος AFME - Γαλλία, ESCAD, ECAM, EADV, και στις laser εφαρμογές (kapellari.gr).

Οι νεότερες εξελίξεις στην αισθητική δερματολογία, εκτός από το πρόσωπο, μας βοηθούν να βελτιώσουμε και την εμφάνιση των γλουτών μας. Χωρίς να χρειαστεί να μπούμε στο χειρουργείο, μόνο με τοπική αναισθησία στο ιατρείο. Χωρίς απαιτούμενο χρόνο ανάρρωσης, επιστρέφουμε την ίδια μέρα δραστηριότητές μας, χωρίς σημάδια από τομές και με ένα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα.

Δύο νέες τεχνικές για φυσικό αποτέλεσμα

Δύο είναι οι πιο σημαντικές και νέες τεχνικές για φυσικούς και σμιλεμένους γλουτούς:

- Η μία πραγματοποιείται σε μία μόνο συνεδρία με τη χρήση των ειδικών για το σώμα εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος HYACORP. Η διαδικασία γίνεται μόνο με τοπική αναισθησία, είναι σχεδόν ανώδυνη και προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα και "φυσικές καμπύλες" στους γλουτούς. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 2 χρόνια. Μετά τη διαδικασία θα χρειαστεί μόνο για λίγες ημέρες μια σφιχτή περίδεση και αποχή από την έντονη γυμναστική για μία εβδομάδα.

- Η δεύτερη τεχνική εφαρμόζεται σταδιακά και εξασφαλίζει ένα φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα χάρη στην αύξηση της παραγωγής και την ενεργοποίηση του δικού μας κολλαγόνου. Ονομάζεται LANLUMA και γίνεται ανώδυνα, με τοπική αναισθησία, στο ιατρείο. Έχει το ίδιο φυσικό αποτέλεσμα με την προσθήκη λίπους, χωρίς να χρειαστεί όμως επέμβαση. Αυτό που εγχέει ο δερματολόγος στη συγκεκριμένη τεχνική είναι πολυγαλακτικό οξύ, ένα είδος απορροφήσιμου νήματος το οποίο έχει αρχική μορφή σκόνης. Σταδιακά ο οργανισμός ενεργοποιείται ώστε να παράξει περισσότερο κολλαγόνο στην περιοχή. Η τεχνική αυτή έχει το πλεονέκτημα ότι, πέρα από την ανόρθωση, βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος, την "όψη φλοιού του πορτοκαλιού" και διορθώνει την απώλεια όγκου και τη φυσιολογική χαλάρωση των γλουτών. Για την ολοκλήρωση της θεραπείας θα χρειαστούν τρεις συνεδρίες, μία κάθε μήνα, και το αποτέλεσμα θα γίνεται εμφανές σταδιακά και φυσικά. Μετά από κάθε συνεδρία το μόνο που χρειάζεται είναι σφιχτή περίδεση για 3 ημέρες. 

Σημαντικό: Ο εξειδικευμένος δερματολόγος θα συζητήσει μαζί μας τις ανάγκες μας και θα μας εξηγήσει πώς μπορούμε σε ελάχιστες συνεδρίες ή και σε μία μόνο να πετύχουμε ανόρθωση γλουτών, σημαντική μείωση της κυτταρίτιδας και πιο αρμονικό περίγραμμα σώματος.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i