TASTY AWARDS 23. Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ποντάρουν στην 5άστερη γαστρονομία

TASTY AWARDS

Το γαστρονομικό επίπεδο των ξενοδοχείων της Αθήνας ανεβαίνει εντυπωσιακά χρόνο με το χρόνο. Η καινούρια εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει μετά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των εστιατορίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά και με πολλές νέες αφίξεις που μας προκαλούν να κλείσουμε όχι μόνο δωμάτιο, αλλά και τραπέζι.

Οι επιλογές πλέον είναι πολλές και καλύπτουν όλη την γκάμα των γαστρονομικών επιλογών από τους κολοκυθοκεφτέδες με γιαούρτι μέχρι ένα καταπληκτικό pad thai, από τα καλύτερα που μπορείς να βρεις δυτικά του Κόλπου της Βεγγάλης. Το σημαντικό εδώ και κάποια χρόνια είναι πως τα ξενοδοχεία με τις επενδύσεις που έχουν κάνει στη γαστρονομία, έχουν μπει δυνατά στον εστιατορικό χάρτης της Αθήνας. Τα εστιατόρια τους πλέον είναι επιλογές όχι μόνο για τους επισκέπτες, αλλά και για τους κατοίκους της πόλης που τα έχουν βάλει σταθερά στην ατζέντα τους.

Στο κέντρο με συγκλονιστικές θέες στην Ακρόπολη, στα ήσυχα καταπράσινα στενά των βορείων προαστίων, ή και νότια, με το γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας στο φόντο, στις κουζίνες των ξενοδοχείων ψήνονται καινούριες ιδέες, σερβίρονται δημιουργικές γεύσεις, μαγειρεύοντας μενού αξιώσεων.

Αυτό συμβαίνει 100% στα εστιατόρια των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στα Tasty Awards 2023. Ήδη αγαπημένα του κοινού, μας καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Ψηφίζουμε τώρα εδώ!

TASTY AWARDS 23 - ΧΟΡΗΓΟΙ

Βίκος

Don Papa Rum

Βίκος Cola

Metro Cash & Carry

Πηγή: tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i