Η Oysho λανσάρει την αθλητική εφαρμογή της "Oysho Training"

Και ενισχύει τη σχέση της με τα σπορ.

oysho

Η Oysho ενισχύει τη σχέση της με τα σπορ και λανσάρει το Oysho Training, την πρώτη της εφαρμογή με προπονήσεις fitness, yoga και running.

oysho

Με πάνω από 300 μαθήματα διαφόρων επιπέδων, για αρχάριους αλλά και πιο προχωρημένους αθλητές, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να σχεδιάσουν ένα πρόγραμμα προπόνησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους: Μπορούν να επιλέξουν τα ενδιαφέροντά τους από την πρώτη κιόλας στιγμή του onboarding ή να χρησιμοποιήσουν τα φίλτρα διάρκειας και έντασης.

oysho

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί μια μηχανή προτάσεων που λαμβάνει υπόψη τις ήδη ολοκληρωμένες προπονήσεις για να προσφέρει νέα μαθήματα, προγράμματα και νέες προκλήσεις με προπονήτριες υψηλού επιπέδου και τη MIA, ένα avatar 3D που, μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας, θα βοηθήσει τους χρήστες να βελτιώσουν την τεχνική τους και θα τους επιτρέψει να δουν τις ασκήσεις που κάνει η εικονική προπονήτρια από κάθε οπτική γωνία.

oysho

Προγράμματα προπόνησης:

Το Oysho Training περιλαμβάνει διάφορα είδη προπονήσεων που μπορούν να γίνουν με ή χωρίς εξοπλισμό. Από προγράμματα με ρουτίνες σχεδιασμένες ανά ημέρα για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους, μαθήματα έως και 45 λεπτών, μέχρι προπονήσεις εξπρές fitness και yoga που διαρκούν από 5 έως 20 λεπτά για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο για άσκηση στη διάθεσή τους.

oysho

Δες περισσότερα για την αθλητική εφαρμογή OYSHO Training στο Oysho.com/gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i