Η Kylie Jenner πίστευε πως η επιλόχειος κατάθλιψη δεν θα περνούσε ποτέ

Η διάσημη επιχειρηματίας μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά τη γέννηση των δύο της παιδιών.

Kylie Jenner Instagram

Όσο κι αν η Kylie Jenner προσπαθεί να παρουσιάζει την τέλεια εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα πράγματα δεν ήταν τόσο ειδυλλιακά λίγο μετά τη γέννηση των παιδιών της. Η διάσημη επιχειρηματίας ποζάροντας στο εξώφυλλο του Vanity Fair Ιταλίας μίλησε για τη δύσκολη επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε και τις δύο φορές που γέννησε, δηλώνοντας πως την τελευταία φορά η κατάσταση ήταν πιο διαχειρίσιμη.

Ειδικότερα, η Jenner έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον γιο της Aire, τον Φεβρουάριο του 2022, αποκαλύπτοντας πως η γέννηση της κόρης της Stormi τον Φεβρουάριο του 2018 ήταν αρκετά δυσκολότερη. Η μαμά των 2 που δυστυχώς βίωσε τη δυσάρεστη κατάσταση δύο φορές, συμβούλευσε όλες τις μαμάδες να μην φοβηθούν να "ζήσουν" τη στιγμή, προκειμένου να καταφέρουν να την ξεπεράσουν, χωρίς να σκέφτονται το μετά.

Στην ουσία, η ίδια θέλησε να τονίσει πως για να καταφέρεις να θεραπευτείς- κάτι που η ίδια πίστευε πως δεν θα συνέβαινε ποτέ- πρέπει να κάνεις τη "σκληρή" δουλειά που δεν είναι καθόλου ευχάριστη. "Θα έλεγα σε εκείνες τις γυναίκες να μην σκέφτονται υπερβολικά τα πράγματα να ζήσουν όλα τα συναισθήματα της στιγμής στο έπακρο. Ξέρω σε αυτές τις στιγμές σκέφτεσαι πως δεν θα περάσει ποτέ, πως το σώμα σου δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν, πως δεν θα είσαι η ίδια. Όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι ορμόνες, τα συναισθήματα σε αυτό το στάδιο είναι πολύ πιο δυνατά και μεγαλύτερα από εσένα", είπε χαρακτηριστικά. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη σταρ αναφέρθηκε στο ζήτημα, καθώς σε ένα από τα επεισόδια του ριάλιτι "The Kardashians" που εμφανίζεται με την οικογένειά της, είχε εξομολογηθεί στην αδερφή της, Kendall, πως έκλαιγε για 3 εβδομάδες συνεχόμενα μετά τη γέννηση του γιου της. "Καθόμουν στο κρεβάτι και το κεφάλι μου απλά πονούσε τόσο πολύ. Ήταν πολύ δύσκολο", σημείωσε. 

Πλέον, η ίδια εξηγεί πως είναι πολύ καλύτερα, ενώ δεν αγχώνεται τόσο και δεν θέλει να πιέζει τον εαυτό της να επανέλθει στην προηγούμενη φάση της, επιθυμώντας να δώσει χρόνο στον εαυτό της να βρει τα πατήματά της και να χαρεί την οικογενειακή ζωή με τα δύο της παιδιά. 

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i