Το νέο καρότσι Gazelle S της CYBEX έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες για κάθε οικογένεια

Το μοναδικό All-in-One καρότσι της CYBEX είναι εδώ.

cybex

Το νέο καρότσι Gazelle S της CYBEX έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες για κάθε οικογένεια: από την απόκτηση του πρώτου παιδιού, μέχρι τις μετακινήσεις με δίδυμα ή αδέρφια διαφορετικής ηλικίας . Όποια κι αν είναι η ανάγκη, όλοι είναι βέβαιο ότι θα βρουν τον ιδανικό συνδυασμό με το Gazelle S.

Cyber

• Αμέτρητες δυνατότητες

Τώρα το mix & match για να προσαρμόζετε το καρότσι σε κάθε σας ανάγκη είναι πιο εύκολο από ποτέ, χάρη στους περισσότερους από 20 πιθανούς συνδυασμούς που μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας το πορτ μπεμπέ, το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου ή τη θέση καθίσματος του Gazelle S. Κάθε οικογένεια είναι διαφορετική και το ιδανικό καρότσι πρέπει να προσαρμόζεται αναλόγως!

Όσο το νεογέννητο κάθεται αναπαυτικά στο πορτ μπεμπέ, το μεγαλύτερο αδερφάκι μπορεί να απολαύσει τη μετακίνηση του στο κάθισμα. Μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί και ως σύστημα ταξιδιού εκτός αυτοκινήτου, καθώς είναι πλήρως συμβατό με όλα τα βραβευμένα βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου της CYBEX.

Cyber

Επιπλέον, για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να προστεθεί και η παιδική σανίδα ως αξεσουάρ, ώστε να απολαύσουν όρθια και με πιο διασκεδαστικό τρόπο τη βόλτα.

• Συμπαγές και εύκολο στην αποθήκευση

Το Gazelle S έχει εξαιρετικά συμπαγές κλείσιμο και χωράει σχεδόν σε οποιοδήποτε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, ενώ παραμένει ευέλικτο για να υποστηρίζει τις καθημερινές ανάγκες, καθώς ανοίγει εύκολα όταν φτάσετε στον προορισμό.

Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό είναι ότι οι γονείς έχουν πλέον στη διάθεση τους συνολική χωρητικότητα 23 κιλών, που μοιράζεται ανάμεσα στο ευρύχωρο καλάθι στο κάτω μέρος και στο πρόσθετο αποσπώμενο καλάθι αγορών που περιλαμβάνεται σε κάθε καρότσι Gazelle S.

Cyber

Το νέο Gazelle S, όπως και όλα τα ανανεωμένα καρότσια της σειράς CYBEX Gold, ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό μηχανισμό ασφαλείας one-pull harness, που επιτρέπει στο γονιό να ασφαλίζει γρήγορα και εύκολα το παιδί στο καρότσι με μια κίνηση, παρέχοντας τη βέλτιστη εφαρμογή μέσα σε δευτερόλεπτα, ιδιαίτερα σημαντικό όταν ασφαλίζετε δύο παιδιά ταυτόχρονα!

Cyber

• Νέοι εντυπωσιακοί χρωματισμοί

Το Gazelle S είναι πλέον διαθέσιμο σε νέα μοντέρνα χρώματα! Τρεις διαφορετικοί σκελετοί μπορουν να συνδυαστούν με μοναδικά χρώματα σε υφάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη και γούστο!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: www.cybex-online.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i