Η Ελένη Πετρουλάκη και το MENOPEARL® ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση

Στόχος της καμπάνιας είναι όλες οι γυναίκες να μιλούν άνετα για την εμμηνόπαυση, νικώντας κάθε ανασφάλεια.

Ελενη Πετρουλάκη

Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση, ή λίγο πριν από αυτή, η κορυφαία Fitness Trainer της χώρας μας, Ελένη Πετρουλάκη, ενώνει τις δυνάμεις της με το πρωτοποριακό 2-σε-ένα συμπλήρωμα διατροφής για την εμμηνόπαυση MENOPEARL® και γίνεται πρέσβειρα μιας σπουδαίας πρωτοβουλίας.

Με σύνθημα "Μείνε ο καλύτερος εαυτός σου και στην εμμηνόπαυση!" η Ελένη Πετρουλάκη μοιράζεται καθημερινά την προσωπική της εμπειρία με δεκάδες γυναίκες σε όλη την Ελλάδα, ανταλλάσσοντας προβληματισμούς, συμβουλές ειδικών και σύγχρονες λύσεις, ώστε κάθε γυναίκα να βιώσει αυτήν την περίοδο της ζωής της συνεχίζοντας να λέει ‘Ναι!’ σε κάθε νέα πρόκληση!

Ο στόχος αυτής της σημαντικής προσπάθειας, που υλοποιείται με την υποστήριξη της εταιρείας Fertilland Pharma, είναι να εξαλειφθούν τα ταμπού που σχετίζονται με το θέμα της εμμηνόπαυσης, ώστε όλες οι γυναίκες να μιλούν άνετα για αυτή, νικώντας κάθε ανασφάλεια. Στις ημέρες μας, η εμμηνόπαυση ‘συναντά’ τη γυναίκα σε μια παραγωγική και δημιουργική φάση της ζωής της, στην οποία επιθυμεί να διατηρήσει τις συναισθηματικές της ισορροπίες και, φυσικά, το σώμα της στην καλύτερη κατάσταση.

Στην Ελένη Πετρουλάκη το MENOPEARL® βρήκε την ιδανική προσωπικότητα που μπορεί να εμπνεύσει και να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες να μη σταματήσουν να αγαπούν το σώμα τους, καθώς και να διαχειριστούν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και τις αλλαγές στο δέρμα τους, μέσα από το κατάλληλο τρίπτυχο: σωστή διατροφή, συστηματική άσκηση και αρμονία! Με αυτή τη "συνταγή" και με τη βοήθεια του MENOPEARL® οι γυναίκες μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη ζωή χωρίς συμβιβασμούς και στην εμμηνόπαυση, διατηρώντας αναλλοίωτη την εμφάνισή τους και, το σημαντικότερο, την καλή τους διάθεση!

Όπως δήλωσε η Ελένη Πετρουλάκη: "Ήταν για μένα απίστευτο το πόσες γυναίκες με προσέγγισαν όταν αποφάσισα να μιλήσω χωρίς ενδοιασμούς για την εμπειρία μου με την εμμηνόπαυση, γεγονός που με έκανε να συνειδητοποιήσω την ανάγκη τους για ενημέρωση, ακόμη και για ψυχολογική στήριξη. Γι’ αυτό, με χαρά έγινα πρέσβειρα της κοινωνικής προσπάθειας του MENOPEARL®, πιστεύοντας ότι είναι η καλύτερη στιγμή να αποδείξουμε όλες μαζί πως η εμμηνόπαυση δεν είναι ταμπού. Είναι μία μεταβατική και πολύ σημαντική περίοδος, στην οποία μπορούμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τη ζωή μας όπως και πριν, με μία μόνο προϋπόθεση: να μη σταματήσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας!".

Επιπλέον, ο κύριος Γιώργος Αναγνωστάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Fertilland Pharma, δήλωσε τα εξής: "Είναι τιμή μας που η Ελένη Πετρουλάκη αγκάλιασε την προσπάθειά μας και στηρίζει τις δράσεις του MENOPEARL®. Για τη Fertilland Pharma, την εταιρεία που είναι αφοσιωμένη στην υγεία της γυναίκας, έχοντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στα ζητήματα που την απασχολούν, η εμμηνόπαυση ήταν πάντα ένα πολύ ξεχωριστό πεδίο. Μέσα από διεθνείς συνεργασίες και καινοτόμα προϊόντα, έχουμε καταφέρει να παρέχουμε στη σύγχρονη γυναίκα λύσεις σε κάθε σημαντική φάση της ζωής της, όπως είναι η εμμηνόπαυση, διατηρώντας αναλλοίωτη τη δίψα της για ζωή!".

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i