Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21 Μαρτίου 2023

Από τη Χρύσα Συκά.

Νέα Σελήνη iStock

Πραγματοποιείται στην 0.50 μοίρα του Κριού. Νέα Σελήνη σημαίνει νέα δυναμικά ξεκινήματα. Είναι η στιγμή που πρέπει να αρπάξουμε νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να προχωρήσουμε μπροστά, να αλλάξουμε κεφάλαιο και να σημειώσουμε πρόοδο. Πρέπει να αναλάβουμε δράση με ενθουσιασμό. Ο Κριός είναι το ζώδιο που βιάζεται, ρισκάρει,είναι ξεροκέφαλο, απερίσκεπτο, ανώριμο, δεν ακούει κανέναν.

Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Ερμή μας ωθεί στην παρόρμηση και όχι στη λογική. Επιπόλαιες συζητήσεις μπορεί να κάνουμε. Το τετράγωνο της νέας Σελήνης με τον Άρη μπορεί να μας κάνει επιθετικούς και να ξεκινήσουμε ένα στόχο με μεγάλη ορμή. Κυριαρχούν ανυπομονησία, πιέσεις, εμπόδια. Θα πρέπει λοιπόν να προχωράμε με τα πόδια στη γη και να μην βιαζόμαστε. Θα κάνουμε πολλές συζητήσεις και θα λάβουμε νέες πληροφορίες, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Μπορεί να μπλέξουμε σε εγωιστικά παιχνίδια με εντάσεις και καβγάδες. Μπορεί να είμαστε κυκλοθυμικοί και απόλυτοι. Ευτυχώς το εξάγωνο της νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα θα μας βοηθήσει να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας αναζητώντας την ουσία, το βάθος στις σχέσεις μας. Όμως μπορεί να είμαστε και εμμονικοί, και απαιτητικοί. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες μας και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας. Ονειροπολούμε, κάνουμε ανέφικτα όνειρα, δεν βάζουμε εύκολα όρια. Μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με φοβίες, ψευτιές, παρασκήνιο, μπορεί πάλι να αποκαλυφθούν σκάνδαλα.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως επηρεάζονται αυτά τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να κάνεις νέα ξεκινήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που βγάζεις προς τα έξω τον εαυτό σου ή μπορεί να αλλάξεις την εμφάνισή σου. Ήρθε η στιγμή που πρέπει να αφήσεις πίσω σου ότι σε εγκλωβίζει, ότι σε καταπιέζει και να κάνεις πράγματα πέρα από τα τετριμμένα. Προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις, ανυπομονησία και λάθος ξεσπάσματα. Το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο και θα πρέπει να προσέξεις τις εξαπατήσεις. Μίλα για τις ιδέες σου, τα ταλέντα σου, άνοιξε τους ορίζοντές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την καριέρα σου και τη δημόσια εικόνα σου. Πάρε πρωτοβουλίες και κυνήγησε τα όνειρά σου. Μπορεί τώρα να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, μπορεί να δεχτείς μια πρόταση που θα σε απογειώσει, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες αλλά μην βιαστείς. Με επιμονή και υπομονή θα πας μπροστά. Θα πιεστείς στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν εντάσεις, παρεξηγήσεις, νευρικότητα, θα φτάσεις στα όριά σου. Κράτα χαμηλούς τόνους και λύσε τα προβλήματά σου με διάλογο.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i