Η Bella Hadid αποκάλυψε πως είναι 5 μήνες νηφάλια από το αλκοόλ

Το διάσημο μοντέλο είχε μιλήσει πέρσι για το πρόβλημα εθισμού που αντιμετώπιζε.

Bella Hadid Splash News / Ideal Image

Με μία χαρούμενη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Bella Hadid γιόρτασε το γεγονός πως είναι 5 μήνες καθαρή από το αλκοόλ. Το 26χρονο μοντέλο ταξίδεψε στο Λας Βέγκας μαζί με φίλες για να χαρεί το μεγάλο βήμα στη ζωή της, περνώντας ένα διασκεδαστικό σαββατοκύριακο χωρίς καθόλου αλκοόλ, αποδεικνύοντας πως το ποτό δεν είναι απαραίτητο για να δημιουργήσεις fun αναμνήσεις. 

 

Η Hadid είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά εκφράζει τα συναισθήματά της στους φαν της, αποκαλύπτοντας πως χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα με το άγχος και το αλκοόλ. Η ίδια πήρε την απόφαση να σταματήσει να πίνει, καθώς οι μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που κατανάλωνε είχαν αρχίσει να επηρεάζουν τη ζωή της. Συχνά μπορεί να ακύρωνε βραδιές για έξω καθώς φοβόταν ότι θα έφτανε στο σημείο να μην έχει τον έλεγχο, όπως είχε δηλώσει δημόσια πριν από περίπου έναν χρόνο. 

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που μιλούσε για τα τραύματα που έχει βιώσει, αφού η Hadid σε συνέντευξή της είχε αναφερθεί σε κακοποιητικές σχέσεις και στο γενικότερο μοτίβο του "εθισμού". Το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα αυτά, όμως, ήταν η διαχείριση του άγχους της, αφού συχνά καταβαλλόταν από έμμονες ιδέες ακόμα και στις 3 το πρωί για ένα περιστατικό που μπορεί να είχε συμβεί στο παρελθόν, γεγονός που προκαλούσε η υπερκατανάλωση αλκοόλ. Η ίδια είχε ξεκινήσει το "ταξίδι" προς τη νηφαλιότητα το 2019 όταν έπιασε πάτο και τα συμπτώματα του λύκου- το αυτοάνοσο με το οποίο έχει διαγνωστεί- είχαν γιγαντωθεί εξαιτίας του απαιτητικού εργασιακού της προγράμματος. 

Σήμερα, πάντως μπορεί να απολαύσει τα προνόμια που έχει κατακτήσει, χωρίς οι ανασφάλειές της και το άγχος να την καταβάλουν, αφού το 26χρονο μοντέλο έβαλε σε προτεραιότητα την ψυχική του υγεία, "κάνοντας τη δουλειά" με τον εαυτό της και βγαίνοντας νικήτρια από τη δύσκολη μάχη.

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i