Οι μηνιαίες προβλέψεις του Απριλίου 2023 για όλα τα ζώδια

Τι να περιμένει κάθε ζώδιο από τον μήνα αυτόν;

ζώδια απριλίου iStock

Ζώδια Απριλίου 2023: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, ως τις 19, ανανεώνεσαι. Με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, στις 20, πολλά πράγματα θα γίνουν όπως τα θες και όλα τα βλέμματα θα στραφούν πάνω σου. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες προσωπικής ανάπτυξης και, αν δε βαρεθείς, θα μάθεις πολλά πράγματα. Όμως, προσοχή, καθώς εντάσεις και τσακωμοί προβλέπονται στον χώρο του σπιτιού. Μπορεί οικογενειακά πρόσωπα να μη συμφωνούν με τα σχέδιά σου, αλλά και το σπίτι, ως χώρος, θα σε κουράσει. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 21 και θα πρέπει να αποφύγεις σημαντικές οικονομικές κινήσεις. Μην ξεχνάμε βέβαια πως είσαι γεννημένη αρχηγός και έτσι θα καταφέρεις να λύσεις και τις πιο δύσκολες καταστάσεις αυτό τον μήνα. Η άνοιξη φέρνει αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και αν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να βρεις την αδερφή ψυχή.

Τip: Είναι ένας σημαντικός μήνας.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Ο Ερμής, από τις 4, αλλά και η Αφροδίτη, ως τις 10, βρίσκονται στο ζώδιό σου και δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να χαθεί. Πείθεις με τις απόψεις σου, γοητεύεις με τα λόγια σου, φλερτάρεις και κερδίζεις το παιχνίδι της επικοινωνίας. Κάνεις πολλές επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις. Οι ρυθμοί είναι έντονοι και έχεις πολλή ενέργεια. Μέχρι τις 19 έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Ο Ήλιος, από τις 20, περνάει στο ζώδιό σου και ο Ερμής, από τις 21, γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου φέρνοντας αναβολές, καθυστερήσεις, διαψεύσεις προσδοκιών. Αν είχες δώσει κάποιες υποσχέσεις, μπορεί να τις πάρεις πίσω. Πρόσεξε πώς χειρίζεσαι τον λόγο. Η πανσέληνος στις 6 φέρνει πολλές ευκαιρίες στην καριέρα. Ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινάει τον Μάιο με τον ερχομό του Δία στο ζώδιό σου. Περιμένοντας, δες πώς μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Tip: Λάμπεις και τραβάς την προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Ο μήνας ξεκινά με ανασφάλειες, μια τάση εσωστρέφειας και μυστικοπάθειας αλλά και υπερκατανάλωσης. Με την Αφροδίτη, ως τις 10, εξερευνάς τον εσωτερικό σου κόσμο, πάρε μαθήματα από παθήματα του παρελθόντος. Με την πανσέληνο στις 6 φτιάχνει η διάθεσή σου και το χιούμορ σου μπορεί να σε βγάλει από δύσκολες καταστάσεις. Η Αφροδίτη, από τις 11 στο ζώδιό σου, φέρνει συναισθηματική αναγέννηση. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 βγάζει στην επιφάνεια προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στόχους, φιλίες, συμμετοχή σε ομάδες ή εταιρείες. Πρόσεχε, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 21, οι σκέψεις σου δεν είναι ξεκάθαρες και βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Είναι ένας μήνας που μπορείς να μάθεις νέα πράγματα και να δείξεις τις ικανότητές σου. Ο Ήλιος, ως τις 19, αυξάνει τις φιλοδοξίες σου, μπορείς να προοδεύσεις.

Τip: Ταξίδεψε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ​​​​​​​ (22/6-22/7)

Αυτό τον μήνα προσπαθείς πολύ να αποδείξεις την αξία σου, όμως ανώτερα πρόσωπα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σου. Με την ηλιακή έκλειψη στις 20 θα έχεις σημαντικές εξελίξεις και θετικές αλλαγές. Θα προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα, θα σε βοηθήσει το εξάγωνο Άρη/Ουρανού στο τέλος του μήνα. Η δημιουργικότητα είναι μεγάλη, δείχνεις τα ταλέντα σου και αναπτύσσεσαι επαγγελματικά. Τα όνειρά σου πραγματοποιούνται. Βρίσκεις παρηγοριά σε φίλους, κάνεις νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται και μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική. Ο έρωτας ανθίζει την άνοιξη. Είναι η στιγμή να ξεκινήσεις μια νέα σχέση ή να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα. Προσοχή στον ανάδρομο Ερμή, που, από τις 21, φέρνει επικοινωνιακά μπερδέματα, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, ενώ και συναισθηματικά μπορεί να απομονωθείς.

Τip: Περνάς αξέχαστες παθιασμένες στιγμές.

ΛΕΩΝ​​​​​​​ (23/7-23/8)

Αρχίζει σταδιακά μια προετοιμασία στον επαγγελματικό τομέα. Από το καλοκαίρι να περιμένεις εξελίξεις, θα δεχτείς προτάσεις. Ανώτερα πρόσωπα σε ανεβάζουν και θαυμάζουν τις ικανότητές σου. Προσοχή στην επικοινωνία με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 21. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 έρχεται να σου θυμίσει πως δεν πρέπει να εγκαταλείψεις τα όνειρά σου. Με το εξάγωνο Άρη/Ουρανού στο τέλος του μήνα, θα προωθήσεις φιλόδοξα σχέδια. Μπορεί να πάρεις μια προαγωγή με παρασκηνιακό τρόπο. Κάνεις θετικές αλλαγές στην καριέρα και ανεβαίνεις οικονομικά, όμως μη χαλαρώνεις, μείνε με τα πόδια στη γη. Οι φιλοδοξίες σου πρέπει να είναι σε ισορροπία με τις ευκαιρίες που έρχονται για να μην απογοητευτείς. Η πανσέληνος στις 6 φέρνει μια συμφιλίωση, κοντινά σου πρόσωπα σε στηρίζουν και οι εντάσεις εξαφανίζονται.

Tip: Είσαι πιο αισιόδοξη αυτό τον μήνα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ​​​​​​​ (24/8-23/9)

Η πανσέληνος, στις 6, αλλά και η ηλιακή έκλειψη, στις 20, επηρεάζουν τα οικονομικά σου. Προσοχή σε δάνεια, χρέη, ασφάλειες, κληρονομικά, περιουσιακά, υποχρεώσεις προς τρίτους. Κατά τα άλλα, βρίσκεσαι με φίλους σε κοινωνικές εκδηλώσεις, προσφέρεις σε πρόσωπα που έχουν ανάγκη. Ο έρωτας αλλά και τα σχέδιά σου προωθούνται. Με τον Ήλιο, ως τις 19, οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά. Βλέπεις τα εμπόδια και τα αντιμετωπίζεις. Προσοχή στον ανάδρομο Ερμή, από τις 21, καθώς μπορεί να πάρεις πίσω κάποιες υποσχέσεις που είχες δώσει, προσοχή σε ειδήσεις, τηλεφωνήματα, μηνύματα για να μην παρεξηγηθείς. Στην προσωπική σου ζωή συμβαίνουν ευχάριστα πράγματα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν πάρεις πρωτοβουλίες, μπορεί να ξεκινήσει ένα ρομάντζο.

Tip: Μην απομονώνεσαι!

ΖΥΓΟΣ​​​​​​​ (24/9-23/10)

Όλοι ετοιμάζονται για τις γιορτές του Πάσχα κι εσύ τρέχεις. Έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που σου αφαιρούν χρόνο από την προσωπική ζωή και αυτό σε καταπιέζει. Η πανσέληνος στις 6 στο ζώδιό σου σε κάνει ευαίσθητη και ευσυγκίνητη. Με την Αφροδίτη, από τις 11, ανεβαίνεις συναισθηματικά. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 στο απέναντι ζώδιο έρχεται για να βγάλει στην επιφάνεια τις πραγματικές ανάγκες στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρυνθείς από τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους που σε ταλαιπωρούν. Χρειάζεσαι την ανανέωση, πρέπει να αφήσεις πίσω σου παλιές καταστάσεις και ξεχασμένες υποσχέσεις. Μην αμφιβάλλεις και άρπαξε τις ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Πέρνα τον χρόνο σου με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ιδέες με τις δικές σου.

Τip: Είναι ένας έντονος και κουραστικός μήνας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ​​​​​​​ (24/10-22/11)

Υπάρχει μια εύνοια στον επαγγελματικό τομέα στις αρχές του μήνα, η μια ευκαιρία διαδέχεται την άλλη. Να είσαι έτοιμη για αλλαγή πορείας. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 21 στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες με σύντροφο ή συνεργάτες, κάνε διάλογο. Σε κάθε περίπτωση, εσύ είσαι πλέον δυνατή, πατάς με τα πόδια στη γη και αντιμετωπίζεις θαρραλέα τα γεγονότα που θα προκύψουν με την ηλιακή έκλειψη στις 20. Η διάθεσή σου μεταβάλλεται. Είσαι εγωίστρια και υπερασπίζεσαι τις ιδέες σου μέχρι το τέλος. Η πανσέληνος στις 6 σε ηρεμεί και φέρνει αρμονία. Σκέφτεσαι τη συμπεριφορά σου απέναντι σε πολλά πράγματα και μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια νέα ζωή, πιο πετυχημένη. Μην παίρνεις τίποτα ανάλαφρα αυτό τον μήνα, δες τις ευθύνες σου και αυτές των άλλων και κινήσου ανάλογα.

Tip: Προσοχή στην υγεία, μη στρεσάρεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ​​​​​​​ (23/11-21/12)

Έχεις πολλή δουλειά και πολλές υποχρεώσεις αυτό τον μήνα, προσπαθείς να κλείσεις τρύπες στον οικονομικό τομέα. Οι εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα σε εξαντλούν, προσπάθησε να είσαι ήρεμη, ενίσχυσε τη θέση σου στην καριέρα σου. Θα γίνουν θετικές αλλαγές, θα ρυθμίσεις τις διαφορές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου. Όμως, όσο προχωράει ο μήνας, σε απασχολεί περισσότερο η συντροφικότητα. Αν έχεις σχέση, θέλεις να περνάς περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι μόνη, η έλλειψη συντρόφου επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 φέρνει αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή, βλέπεις ξεκάθαρα τι πρέπει να γίνει για να είσαι ευτυχισμένη. Κάνε διάλογο για να συσφίγξεις τη σχέση σου. Προσοχή στην επικοινωνία με τον ανάδρομο Ερμή από τις 21. Λύσε τις διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα.

Τip: Μια μελαγχολία μπορεί να σε κυριεύσει αυτό τον μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ​​​​​​​ (22/12-20/1)

Αυτό τον μήνα μπορεί η ενέργειά σου να είναι χαμηλή και να υπάρχουν εντάσεις με σύντροφο ή συνεργάτες. Νιώθεις πως αμύνεσαι συνεχώς. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 βγάζει στην επιφάνεια οικογενειακά προβλήματα που ίσως και να μη γνώριζες. Έρχονται αποκαλύψεις και, συγχρόνως, από τις 21 ξεκινάει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Προσοχή σε παρεξηγήσεις, μην ανοίγεις συζητήσεις που σε οδηγούν σε αδιέξοδο, κάνε διάλογο. Τα σχέδιά σου μπορεί να καθυστερήσουν. Κινήσου αποφασιστικά και βγες από το σκοτάδι. Μπορεί να πρέπει να αλλάξεις δουλειά ή τόπο κατοικίας, μπορεί να αξίζει τον κόπο. Οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα τραβούν όλη σου την προσοχή. Άκου την καρδιά σου, λειτούργησε με τακτ και πειθαρχία. Είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να βάλεις αλατοπίπερο στη σχέση σου.

Τip: Είσαι πολύ κουρασμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Έχεις πολλή δουλειά αυτό τον μήνα. Σε φορτώνουν ευθύνες μέσα στις γιορτές, αλλά φαίνεται πως δεν έχεις άλλη επιλογή. Κινείσαι στην καθημερινότητα με γρήγορους ρυθμούς, αναζητάς νέα πρόσωπα και ιδέες που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις νέους δρόμους. Δεν είναι δύσκολο να βρεις ένα ρομάντζο, μια καλή παρέα. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 είναι βοηθητική σε αυτό, σε χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία και η δημιουργικότητα. Μια νέα πηγή εσόδων θα βελτιώσει την οικονομική σου κατάσταση. Θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου, δε σου λείπουν η γοητεία και το ταλέντο για να τραβήξεις όλη την προσοχή πάνω σου. Από τις 21 ξεκινάει η ανάδρομη πορεία του Ερμή και θα πρέπει να αποφύγεις παρεξηγήσεις με οικογενειακά πρόσωπα. Καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν και σε θέματα σπιτιού.

Tip: Είσαι πιο ανοιχτή και πιο αγαπητή αυτό τον μήνα.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Μπορεί να συμβαίνουν πολλά γύρω σου και να μην προλαβαίνεις να τα αντιμετωπίσεις ψύχραιμα. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 21, δε δίνει σωστές πληροφορίες και μπορεί εύκολα να παραπληροφορηθείς, τσέκαρε δύο και τρεις φορές τα μηνύματα που στέλνεις. Ευτυχώς, έχεις θάρρος και αυτοπεποίθηση, αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 φέρνει οικονομικές εξελίξεις. Μπορεί να πάρεις πίσω χρήματα που περίμενες εδώ και καιρό. Πρόσεχε όμως μην παρασυρθείς και αρχίσεις να τα σκορπάς αλόγιστα. Η τύχη χαμογελά στους θαρραλέους, όχι όμως και στους παρορμητικούς. Συναισθηματικά, μια απλή γνωριμία μπορεί γρήγορα να μεταμορφωθεί σε ένα παθιασμένο ρομάντζο. Θα διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και θα βρεις την πορεία που θα πάρεις. Ξέρεις να κάνεις ευτυχισμένο το ταίρι σου αλλά και τον εαυτό σου.

Tip: Είσαι δυναμική αλλά και διχασμένη αυτό τον μήνα.

 


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i