Γιορτάζουµε παραδοσιακά µε βαφές αυγών Πασχαλιά

Εδώ και 75 χρόνια η εταιρεία δίνει στο Πάσχα χρώµα, χαρά, συναίσθηµα, δηµιουργία!

Πασχαλιά

Το Πάσχα του 1945 πρωτοκυκλοφορούν στην αγορά οι βαφές αυγών ΝΙΚΗ από την οικογένεια Σωτηρίου.  Μέσω των ετών, μια καθαρά οικογενειακή βιοτεχνία κατάφερε να εξελιχθεί σε μία στιβαρή επιχείρηση, που από το 2019 εισήλθε η τέταρτη  γενιά. 

Ενώ ήδη οι βαφές αυγών ΝΙΚΗ έχουν καθιερωθεί στην Ελληνική αγορά, το 1988 η εταιρεία κυκλοφορεί και τις βαφές αυγών ΠΑΣΧΑΛΙΑ. Οι πρώτες, μη τοξικές βαφές, με προδιαγραφές Ε.Ε., που συσκευάστηκαν στην Ελλάδα, για τη διακόσμηση του κελύφους των αυγών.

πασχαλια

Σε χρώματα: κόκκινο, μπλε, πράσινο και κίτρινο και σε κάθε φάκελο βαφής δώρο 10 (δέκα) αυτοκόλλητες Πασχαλινές χαλκομανίες. Προϊόν που ανταποκρίθηκε στις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η εταιρεία, παραμένοντας σταθερή στη δέσμευσή της, αναπτύσσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, εξελίσσοντας τη βαφή αυγών ΠΑΣΧΑΛΙΑ λανσάροντας το 2022 την Υγρή βαφή αυγών, σε μπουκαλάκι 50 ml (από 100 % ανακυκλώσιμο πλαστικό), στοχεύοντας έτσι και στις νεότερες νοικοκυρές, με αυξημένες υποχρεώσεις και φορτωμένο ωράριο.

Η Υγρή βαφή αυγών Πασχαλιά, σε κόκκινο χρώμα, δημιουργήθηκε έτσι ώστε να βοηθήσει και να προσφέρει στους καταναλωτές μία νέα, εύκολη, πρακτική και διαφορετική εμπειρία στο βάψιμο. Προϊόν που ανταπoκρίθηκε αμέσως, κυρίως στις αγορές του εξωτερικού (Καναδάς, ΕΕ).

Η εταιρεία μας συνεχίζει στον χώρο παρασκευής και συσκευασίας βαφών αυγών έχοντας ως βασικό της στόχο και προτεραιότητα νέες μεθόδους στη παραγωγή, συσκευασία και αποθήκευση των προϊόντων της. 

Εξάγει τα προϊόντα της στην Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Ολλανδία, Κύπρο, Γερμανία και Σουηδία και μέσω πελατών της στην Ελβετία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία και Τουρκία.

*Μεγ. Σπηλαίου 40 - Αθήνα 11522 /  Τηλ.: 210 6433158 - 210 6463171

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i