Athleisure guide: Tα καλύτερα casual chic looks φέτος την άνοιξη

Τα items με τα οποία ανανέωσα το athletic look μου.

mall

Τις ημέρες του Πάσχα οι περισσότεροι από εμάς δεν σκεφτόμαστε το γυμναστήριο. Λίγο το φαγητό, λίγο οι συναντήσεις με φίλους, ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα μας και μετά την επιστροφή από τις διακοπές χρειαζόμαστε ένα extra boost για να επιστρέψουμε στην workout ρουτίνα μας. 

Ένας τρόπος που θα μας ωθήσει να γυμναστούμε ξανά και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας, είναι να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με stylish επιλογές που δεν θα βλέπουμε την ώρα να δοκιμάσουμε. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην απευθυνθώ στο The Mall Athens για τις αγορές μου, αφού ήξερα ότι εκεί θα βρω όσα χρειάζομαι. 

Το πρώτο κατάστημα που επισκέφτηκα ήταν της NIKE και βρήκα πολύ γρήγορα το workout outfit που χρειαζόμουν. Ένα ψηλόμεσο κολάν με τσέπες που μου παρέχει ευελιξία και άνεση κινήσεων αλλά και ένα μπουστάκι σε fun peach απόχρωση που κολακεύει τη σιλουέτα μου. Και επειδή ένα ζευγάρι sneakers είναι απαραίτητο, ανάμεσα στα φετινά χρώματα και σχέδια, το Nike Winflo 9 αποδείχτηκε η δική μου επιλογή.

Εκτός από leggings και top για το γυμναστήριο, χρειαζόμουν και ένα cozy outfit σε loose γραμμή. Στη New Balance βρήκα την κρεμ φόρμα που μπορώ να συνδυάζω με το slim fit T-shirt σε hot pink απόχρωση και να δημιουργήσω ένα ρομαντικό pal look το οποίο ολοκληρώνεται ιδανικά με τα New Balance sneakers σε ροζ απόχρωση.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i