Editorial: Εσένα τι σε εμπνέει;

Είσαι πάντα γεμάτη ενέργεια και διάθεση για να "βγάλεις" τη μέρα; Εγώ όχι και μιλάω γι' αυτό στο editorial του τεύχους Μαΐου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Γυναίκα που κοιτάζει την ανατολή από το παράθυρο - έμπνευση, ελπίδα, κίνητρο istock

Είναι κάποιες ώρες, ημέρες, εβδομάδες που όλα μου φαίνονται δύσκολα, βαριέμαι να κάνω γυμναστική και προτιμώ τον καναπέ, βαριέμαι να σκεφτώ τα γεύματά μου και επιλέγω delivery, που γενικά νιώθω ότι μου βγαίνει όλη η κούραση της οικογένειας, της δουλειάς, της ζωής μου. 

Ευτυχώς –για την ψυχική μου υγεία, κυρίως– που κάπου μέσα σε όλο αυτό το δύσκολο συμβαίνει κάτι και με εμπνέει να κάνω αυτό το λίγο παραπάνω, με κινητοποιεί, φέρνει μπροστά μου ένα πρότυπο και έναν στόχο. 

Αυτή την περίοδο το "κάτι" ήταν η κουβέντα με τη Μάνια Μπίκοφ (διάβασε τη συνέντευξή της στη σελ. 16 του τεύχους Μαΐου του Shape). Η Μάνια είναι υπεραθλήτρια, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της –κι αν δεν υπάρχει, το δημιουργεί–, βάζει στόχους, ξεπερνά την ασθένεια τρέχοντας στο Ironman, θέλει να κάνει τον κόσμο καλύτερο μέρος για τα τέσσερα παιδιά της. Η Μάνια θα τρέξει με τη φανέλα του Shape στο Spetsathlon και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. 

Έτσι, σου εύχομαι κάθε φορά που όλα σου φαίνονται δύσκολα να βρίσκεις σε έναν άνθρωπο, σε μια σκέψη, σε κάτι γύρω σου την έμπνευση να συνεχίσεις και να κάνεις βήματα προς τα εμπρός. Απλά θυμήσου ότι η έμπνευση δεν έρχεται πάντα κεραυνοβόλα, κάποιες φορές πρέπει να έχεις ανοιχτά τα μάτια και τα αφτιά για να την αναγνωρίσεις. 

ΥΓ.: Το Spetsathlon φέτος πραγματοποιείται 12-14 Μαΐου, στις Σπέτσες προφανώς, και, αν πας για να πάρεις μέρος στους αγώνες ή ως θεατής, θα μας συναντήσεις εκεί!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i