Έτοιμη για το καλοκαίρι με τα πιο άνετα και στιλάτα εσώρουχα από οργανικό βαμβάκι!

Φτιαγμένα από 100% οργανικό βαμβάκι τα νέα sloggi εσώρουχα είναι φιλικά προς το περιβάλλον - και την επιδερμίδα μου.

sloggi_εσωρουχα sloggi

Τα εσώρουχα είναι για μένα, εξίσου σημαντικά με τα καλοκαιρινά φορέματα και τα statement πέδιλα που θα βάλω στην βαλίτσα των διακοπών μου. Οι ραφές, το υλικό, το σχέδιο και το χρώμα είναι οι λεπτομέρειες στις οποίες εστιάζω για να έχω πάντα μία τέλεια underwear εμπειρία, και να να νιώθω άνετη και στιλάτη όλη μέρα.

Θυμάμαι ακόμη εκείνη την βραδινή έξοδο με φίλες που φόρεσα το ολοκαίνουργιο σατέν φόρεμά μου, αλλά όλα πήγαν λάθος επειδή το εσώρουχό μου με "έκοβε" και με έκανε να νιώθω απίστευτα άβολα.

Για τον λόγο αυτό, εμπιστεύτηκα την κατηγορία GO από τα sloggi και γέμισα το συρτάρι των εσωρούχων μου με τα άνετα και μοντέρνα σχέδια της. Τώρα, όμως, ανακάλυψα την ολοκαίνουργια σειρά Go Ribbed από τα sloggi που πήγε ένα βήμα παραπέρα την εμφάνιση και την ποιότητα των εσωρούχων, καθώς έχει προσθέσει νέα features που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες μου!

Τα Go Ribbed είναι φτιαγμένα από 100% οργανικό βαμβάκι προσδίδοντας απίστευτη άνεση και απαλότητα στα καλοκαιρινά μου εσώρουχα, ενώ το υλικό τους αγκαλιάζει την επιδερμίδα και επιτρέπει στο δέρμα μου να "αναπνέει", όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Είναι τα πιο ευκολοφόρετα, άνετα και καινοτόμα εσώρουχα του κόσμου!

Τα νέα sloggi Go Ribbed για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2023

sloggi_εσωρουχα
sloggi

Τα Go Ribbed για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2023 κάνουν κυριολεκτικά check σε όλα μου τα "θέλω". Η επιλογή να δημιουργηθούν εσώρουχα από οργανικό βαμβάκι με κάνει να νιώθω ότι συμβάλλω και εγώ με τον δικό μου τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος, και ταυτόχρονα φροντίζω το δέρμα μου φορώντας οικολογικά υλικά που δεν προκαλούν ερεθισμούς και άλλα προβλήματα.

Επιπλέον, το ακαταμάχητο ribbed look τους και η διακριτική δαντέλα στο τελείωμά τους χαρίζει ένα παιχνιδιάρικο elegance που απογειώνει το καλοκαιρινό μου στυλ και ανεβάζει την διάθεση.

sloggi_εσωρουχα
sloggi

sloggi_εσωρουχα
sloggi

Τα καλά νέα συνεχίζονται! Η Go Ribbed συλλογή από τα sloggi έχει και τα sport style basics εσώρουχα που φοράω όλη μέρα στο σπίτι και με κάνουν να αισθάνομαι ανάλαφρη και δροσερή 24/7.

sloggi_εσωρουχα
sloggi

Τώρα, είτε ετοιμάζομαι να απολαύσω ένα κοκτέιλ με φίλες , είτε έχω τηλεργασία, τα οργανικά εσώρουχα aπό τα sloggi είναι η μοναδική επιλογή μου!

Τα Go Ribbed εγγυώνται 24ωρη απαλότητα και δροσιά στις καλοκαιρινές μου εμφανίσεις χάρη στο οργανικό βαμβάκι από το οποίο είναι φτιαγμένα. Crop top, bralette, short, brazil, tanga, hipster & tai στις πιο cute αποχρώσεις της σεζόν είναι επιτέλους εδώ και μου προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία με τα νέα, καινοτόμα εσώρουχά της Go Ribbed by sloggi.

Τα sloggi στα social:

FB > https://www.facebook.com/sloggi

IG > https://www.instagram.com/sloggi/

Sloggi Go Ribbed (link to eshop) > https://triumpheshop.gr/?s=go+ribbed

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i