Η νέα συλλογή αυτού του brand θα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα και την ψυχολογία σου

Που να στρέψεις την προσοχή σου για να αναβαθμίσεις τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά looks σου

pepe jeans

Στην έναρξη μίας νέας σεζόν ίσως να έχεις καταλάβει κι' εσύ ότι η προνοητικότητα στην αγορά των κομματιών που θα χρειαστείς μπορεί να διευκολύνει απόλυτα την καθημερινότητα σου. Τα items που θα προσθέσεις στη συλλογή σου άλλωστε πρόκειται να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα και κατά συνέχεια την ψυχολογία σου. Η άνεση όπως και το να αισθανόμαστε όμορφα με το σύνολο μας είναι βασικά στοιχεία που χρειαζόμαστε μέσα στην ημέρα μας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας μας με αισιοδοξία και καλή διάθεση.

Εάν αναζητάς ένα brand του οποίου η συλλογή θα αναβαθμίσει τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, τότε η νέα συλλογή της Pepe Jeans για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 είναι αυτή που θα σηματοδοτήσει τη μετάβαση από τη μία εποχή στην άλλη για εσένα.

Η συλλογή της Pepe Jeans London για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι ‘23 θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου τις σκούρες αποχρώσεις του χειμώνα και να τις αντικαταστήσεις με άλλα, πιο έντονα και χαρούμενα χρώματα όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί, που είναι οι δύο πιο hot τάσεις της σεζόν. Κάποια ακόμα στοιχεία που πρωταγωνιστούν στη συλλογή είναι το denim που συνδυάζεται με το κολεγιακό στιλ σε casual εμφανίσεις που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Το χρώμα που βλέπουμε να κυριαρχεί και στις τρεις συλλογές της Pepe Jeans είναι το μπλε δημιουργώντας μας έτσι μία απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να βρεις ανοιχτόχρωμα μπλε παντελόνια, ξεθωριασμένα denim, μπλούζες φούτερ και πανωφόρια σε ναυτικό μπλε με ψυχρές αποχρώσεις γκρι και λευκού.

Εκτός από τα διαχρονικά ριγέ και καρό, το βασικό μοτίβο της σεζόν είναι ένα εντυπωσιακό μπλε-λευκό σχέδιο παραλλαγής που αποτυπώνεται σε φορέματα, παντελόνια και μπλούζες.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i