Ammothines - Four Seas: Το αγαπημένο spot της Μεσσηνίας επιστρέφει για ακόμη ένα καλοκαίρι

Ο σεφ Δημήτρης Τσώτσος επιμελείται το μενού βασιμένο στην ελληνική δημιουργική κουζίνα.

εστιατοριο

Το ''Ammothines - Four Seas '' , παραμένει και φέτος ο αγαπημένος μας προορισμός στη Μεσσηνία. Πλήρως ανακαινισμένος , ο χώρος λειτουργεί καθημερινά από από τις 10.00π.μ -23.00 μ.μ . Το μενού , βασισμένο στην ελληνική δημιουργική κουζίνα και εμφανώς αναβαθμισμένο, επιμελείται για άλλη μια χρονιά ο σεφ Δημήτρης Τσώτσος . Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον επισκέπτη καθώς μια ιδιαίτερη γωνιά έχει διαμορφωθεί στο χώρο ... ένα νέο pop up restaurant το ''Ammothines Fish Meze ''. Νόστιμες συνταγές με αγνές πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα όπως πέστροφα Άρτας , χέλι Πρεβέζης και σύγκλινο Μάνης συνοδεύονται από επιλεγμένα αποστάγματα & αρωματικά κρασιά.

φαγητο

Φροντισμένα με μεράκι μποστάνια περιβάλλουν το χώρο του εστιατορίου. Κατεβαίνοντας προς την παραλία θα βρούμε το beach bar με τους lounge καναπέδες, τις αναπαυτικές μαξιλάρες σε boho στυλ και την μαγευτική θέα στο Κάστρο της Βοιδοκοιλιάς. Ωραίες μουσικές από τον resident gj Nikos Kouris αλλά και πολλά τα προγραμματισμένα live καθ' ολη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ασφαλώς δεν μπορούμε να τελειώσουμε την επίσκεψη μας στο χώρο αν δεν κάνουμε μια στάση - διανυκτέρευση στο Glamping.

Καταλύματα σε μορφή σκηνής ακουμπισμένα πάνω σε ξύλινους πασσάλους και πλήρως εναρμονισμένα με το φυσικό τοπίο, έτοιμα να μας μυήσουν σε μια μοναδική εμπειρία . '' Stay Tuned '' γιατί στο ''ΑΜΜΟTHINES'' τίποτα και ποτέ δε μένει ίδιο!!

Διεύθυνση: Πετροχώρι 240 01 ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ανοιχτά: Mαρτιο - Νοέμβριο

Τηλέφωνο: 2723 041798

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i