Πώς θα προσθέσεις περισσότερο χρώμα στο στιλ σου

Όλα όσα προτείνει η στιλίστρια Zeena Shah για το χρώμα στο στιλ.

χρώματα κραγιόν

Το στιλ είναι ένας τρόπος έκφρασης και προέκταση της προσωπικότητάς μας. Συχνά ωστόσο , νιώθουμε πως θέλουμε μία ανανέωση ή να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Μία από τις πιο συχνές συμβουλές που προτείνουν οι fashion experts είναι να προσθέσουμε περισσότερο χρώμα στο στιλ μας. Ωστόσο, λίγο πριν ακολουθήσετε το εν λόγω tip χρειάζεται να γνωρίζετε κάποιες συμβουλές μόδας.

Ξεκινήστε με τα αξεσουάρ

Όπως αναφέρει η στιλίστρια Zeena Shah στο Harper's Bazaar UK, ένας έξυπνος και safe τρόπος για να ξεκινήσετε να φοράτε περισσότερο χρώμα είναι τα αξεσουάρ. Ένα κολιέ, μία τσάντα, ένα μαντήλι που θα περάσετε γύρω από τον λαιμό σας, ένα ζευγάρι παπούτσια σε μία απόχρωση που είναι της αισθητική σας, πρόκειται να έχει άμεσα θετική επίδραση στη διάθεσή σας. Όπως αναφέρει μάλιστα "όσο περισσότερο χρώμα φοράτε τόσο περισσότερο θα παρατηρείτε πως σας φτιάχνει τη διάθεση και θα επιθυμείτε να φορέσετε περισσότερο".

Επιλέξτε τον σωστό τόνο

Σε περίπτωση που στο παρελθόν έχετε δοκιμάσει να φορέσετε περισσότερο χρώμα, ωστόσο παρατηρήσατε πως είτε δεν σας ταιριάζει τόσο είτε σας μοιάζει κάπως ξένο, η Zeena Shah προτείνει να μην εγκαταλείψετε τη μάχη τόσο εύκολα. Χρειάζεται μάλιστα να επιλέξετε τον σωστό τόνο του εκάστοτε χρώματος που θα είναι και εκείνος που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να μην σας ταιριάζει το hot pink αλλά η pastel εκδοχή του ροζ, να μην σας ταιριάζει το έντονο πράσινο αλλά και πράσινο mint ή lime. Η στιλίστρια προτείνει να επιλέξετε τα χρώματα που φωτίζουν το πρόσωπό σας και σας φτιάχνουν τη διάθεση.

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i