H Βασιλική Μιλλούση μιλάει για τη μητρότητα και την επιστροφή της στην ενεργό δράση στέλνοντας στις μητέρες το πιο δυνατό μήνυμα

"Δε μου άρεσε όταν είδα τη σχέση μας στα περιοδικά, που έγραφαν "κοιτάξτε ποια είναι η κοπέλα του Λευτέρη" ενώ ήμουν κι εγώ αθλήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες."

μιλλουση Instagram

Μία άκρως απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Βασιλική Μιλλούση στην εκπομπή "Happy Day" και την Όλγα Λαφαζάνη, με αφορμή την επιστροφή της στην ενεργό δράση και τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής. Η αθλήτρια μίλησε ανοιχτά για τη μητρότητα, την επιστροφή της στην ενεργό δράση αλλά και για το πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα στην αρχή της σχέσης της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Ειδικότερα, η Βασιλική Μιλλούση παραδέχτηκε πως το να επιστρέψει στην ενεργό δράση ήταν μία τρέλα, είχε όμως μεγάλο κίνητρο. Συγκεκριμένα, η ίδια σημείωσε πως οι μητέρες δεν πρέπει να τα παρατάνε ενώ αποκάλυψε πως δεν σκέφτεται να κάνει τρίτο παιδί. Στη συνέχεια της συνέντευξης, η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια υπογραμμίζοντας πως στις αρχές την ενοχλούσαν πολύ τα δημοσιεύματα που την χαρακτήριζαν απλώς ως κοπέλα του ενώ και η ίδια ήταν και είναι αθλήτρια.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i