Carpisa - Carthusia: Η capsule συλλογή από τσάντες και αξεσουάρ με αρώματα του νησιού Κάπρι

Ένα από τα πιο διάσημα νησιά στον κόσμο συνεχίζει να εμπνέει πολυάριθμες μάρκες μόδας και ομορφιάς με τα χρώματα και το μοναδικό ύφος του.

Carpisa

Η Carpisa ανοίγει την καλοκαιρινή σεζόν με ένα έργο που γεννήθηκε σε συνεργασία με την ιστορική μάρκα αρωμάτων Carthusia: μια capsule συλλογή από τσάντες και αξεσουάρ περιορισμένης έκδοσης, εμπλουτισμένη με ένα από τα πιο διάσημα ονόματα, αυτό της Carthusia, που ήταν πάντα εμπνευσμένο από τα αρώματα του νησιού Κάπρι. Ένα από τα πιο διάσημα νησιά στον κόσμο, το οποίο με τα χρόνια ενέπνευσε συγγραφείς, ηθοποιούς και καλλιτέχνες και το οποίο συνεχίζει να εμπνέει πολυάριθμες μάρκες μόδας και ομορφιάς με τα χρώματα και το μοναδικό ύφος του.

Carpisa

Η συλλογή αποτελείται από: 2 μοντέλα shopping bags από καμβά, εμπνευσμένα από την αύρα του Κάπρι - μπλε με λεμονάτο σχέδιο, λευκές και μπλε ρίγες, όπως οι διάσημες ομπρέλες των beach clubs του Κάπρι και σε μια εκρηκτική χρωματική έκδοση με λευκές και φούξια ρίγες.

Carpisa

Αγοράζοντας ένα σακίδιο της συλλογής, θα πάρουμε ως δώρο ένα δείγμα του αρώματος "Aria di Capri", ένα ανεπανάληπτο και συγκλονιστικό άρωμα που μυρίζει θαλασσινή αύρα και γαλάζιο ουρανό, ζεστό ήλιο και φρέσκα λουλούδια. Ένα μαγικό και μοναδικό άρωμα, γεμάτο προτροπές και αναμνήσεις.

Carpisa

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μέρος μίας ευρύτερης στρατηγικής Fatto ad Arte (Έργου Τέχνης) όπου η Carpisa αναπτύσσει εδώ και αρκετά χρόνια και προσβλέπει στη συνεργασία με ιταλικές εταιρείες που αναδεικνύουν την ιταλική τέχνη στις κορυφαίες μορφές έκφρασής της. Συγκεκριμένα, η συνεργασία με την Carthusia είναι ένα ταξίδι που ξεκινά από το σημείο πώλησης προς τον τελικό καταναλωτή με στόχο την εκτίμηση και τη διάδοση της ιταλικής αριστοτεχνίας.

Carpisa

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Carpisa.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i