Μασούτης: Άμεσα και ουσιαστικά δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες

Οι δράσεις στήριξης της Μασούτης, διενεργούνται σε 2 επίπεδα για τις πληγέντες περιοχές.

μασουτης_εθελοντισμος

Η εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ με υψηλό αίσθημα ευθύνης υποστηρίζει ουσιαστικά τους συνανθρώπους μας στις περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, αποδεικνύοντας την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη που αποτελούν βασικές αξίες της οικογένειας και της εταιρείας.

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρίας και το σύνολο των εργαζομένων κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών με στόχο την ουσιαστική συμπαράσταση και ανακούφιση των κατοίκων που έχασαν το σπίτι και την περιουσία τους από τις καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών.

Μασούτης

Οι δράσεις στήριξης της Μασούτης διενεργούνται σε 2 επίπεδα και αφορούν:

1. Έκπτωση -20% σε όλα τα προϊόντα στα SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ που βρίσκονται σε πληγείσες περιοχές.

Από τις 11 Σεπτεμβρίου μέχρι και 16 Σεπτεμβρίου η εταιρεία Μασούτης προσφέρει 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται στις πόλεις: Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλος, Σοφάδες, Φάρσαλα, Σκιάθος και Ελασσόνα, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών να έχουν πρόσβαση στα βασικά αγαθά σε πολύ οικονομικές τιμές έκτακτων συνθηκών.

2. Προσφορά τροφίμων και εμφιαλωμένων νερών σε πληγέντες

Συγκεκριμένα, έχουν παραδοθεί σε Βόλο, Καρδίτσα και Τρίκαλα περισσότερα από 78.000 εμφιαλωμένα νερά, 300 κιλά τρόφιμα και 100lt ελαιόλαδο και έχει δρομολογηθεί η παράδοση προϊόντων και στη Λάρισα.

Μια αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης από την εταιρεία Μασούτης που με ενσυναίσθηση για ακόμη μια φορά δίνει το παρόν έμπρακτα, άμεσα, με ουσιαστική και ανιδιοτελή ανάγκη για προσφορά.

Μασούτης

Μασούτης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i