Έρευνα μόλις αποκάλυψε τα μεγέθη πέους παγκοσμίως

Οι χώρες που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας και η θέση της Ελλάδας.

μεγεθος πεους iStock

Η εμμονή με το μέγεθος του πέους έχει καταστρέψει για πάντα τη φράση "το μέγεθος μετράει". Δεν 'πα' να αναφερόμαστε σε συσκευασία με πατατάκια ή σε τζιν παντελόνι, είμαστε καταδικασμένοι να τρώμε δούλεμα, κάθε φορά που μας ξεφεύγουν αυτές οι τρεις λέξεις, με αυτή τη σειρά. Ε, λοιπόν, αφού μας καίει τόσο, ήρθε η ώρα να μάθουμε τα ακριβή μεγέθη του ανδρικού μορίου, ανά χώρα.

Σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη από το World Population Review, το μόριο του μέσου άνδρα σε στύση κυμαίνεται από 12,9 -13,9 εκατοστά. Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως παρότι το μέγεθος παίζει μεγάλο ρόλο στην αυτοεκτίμηση του κάθε άνδρα, κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.

Κι αυτό διότι δεν έχει καμία σχέση με το ποσοστό γονιμότητας, τις συνολικές γεννήσεις ανά ημέρα ή ακόμα και τον μέσο αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων ενός πολίτη. Επίσης, διευκρινίζεται το μέγεθος του ανδρικού μορίου δεν σχετίζεται με το μέγεθος των χεριών ή των παπουτσιών, όπως πολλοί πιστεύουν εσφαλμένα αρκετά.

Εντωμεταξύ, η μελέτη αναφέρει πως οι γυναίκες είναι πιο "άνετες" με το μέγεθος του ανδρικού μορίου σε σχέση με τους άνδρες και τις περισσότερες φορές ενδιαφέρονται περισσότερο για την περίμετρο/περιφέρεια από ό,τι για το μήκος.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i