Ενδοσκόπηση: 6 σκέψεις που πρέπει να κάνεις για σένα

Η ενδοσκόπηση χρειάζεται σε όλους μας. Να πώς θα την κάνεις σωστά.

shutterstock_506755000 By g-stockstudio

Η ενδοσκόπηση είναι μια διαδικασία που αξίζει να κάνεις κυρίως για τον εαυτό σου. Παρακάτω θα διαβάσεις 6 σκέψεις που πρέπει να κάνεις για εσένα με στόχο να βελτιώσεις και να εξελίξεις τόσο τη σχέση με τον εαυτό σου όσο και με τους άλλους.

1. Την τωρινή σου σχέση, που αυτή οδηγείται, πώς αισθάνεσαι με αυτόν τον άνθρωπο που είσαι τώρα, και ποιες είναι οι προοπτικές της. Αν είσαι χωρίς σχέση, εξέτασε αν θα ήθελες να αλλάξει κάτι στην προσωπική σου ζώη. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι σε αυτή τη φάση της ζωής σου είσαι ευτυχισμένη με τη ζωή σου ως έχει... Και πίστεψέ μας δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό...

2. Που θα ήθελες να είσαι σε 10 χρόνια και τι θα ήθελες να πραγματώσεις σε επαγγελματικό, προσωπικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

3. Γράψε σε ένα χαρτί τα 10 πιο συναρπαστικά πράγματα για την προσωπικότητα σου, και τα 10 που θα ήθελες να αλλάξεις ή να τα βελτιώσεις.

Διάβασε επίσης: 7 συμβουλές για ευτυχισμένη ζωή που μάθαμε από το βιβλίο «Η απόφαση της ευτυχίας»

4. Τα σχέδια σου για τις επόμενες 30 μέρες. Σε ποια παράσταση θα ήθελες να πας, ποιους φίλους θα ήθελες να συναντήσεις και ποιο βιβλίο θα ήθελες να διαβάσεις.

5. Πως έχεις αλλάξει τα τελευταία 2 χρόνια, πως έχει εξελιχθεί η ζωή σου, και πόσα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί στη ζωή σου.

Και φυσικά ... τι σου λείπει αφόρητα από τη ζωή σου: Ένας έρωτας, μια δημιουργική δουλειά, χρήματα για να κάνεις ένα ταξίδι; Και αμέσως μετά σκέψου πώς μπορείς να δημιουργήσεις τα δεδομένα για να αποκτήσεις και να κατακτήσειςαυτή τη βαθύτερη επιθυμία σου...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i