5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή σου

Γιατί θέλεις να κάνεις αυτή την αλλαγή;

5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αν θέλεις να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή σου

Μερικές φορές νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας, όπως ο τερματισμός μιας σχέσης που δεν λειτουργεί, η αρχή μιας νέας, η αλλαγή σταδιοδρομίας ή η μετακίνηση σε μια διαφορετική πόλη ή ακόμα και χώρα. Αλλά παρόλο που αυτές οι αλλαγές μπορούν να είναι πολύ θετικές, το σωστό είναι να εξετάσεις τα κίνητρα και τους λόγους που θες να κάνεις την συγκεκριμένη αλλαγή.

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

Το κάνεις για τους σωστούς λόγους;

Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τους λόγους που σε ωθούν να κάνεις αυτή την αλλαγή.  Για παράδειγμα, αν μιλάτε για την έναρξη μιας οικογένειας πρέπει να είστε 100% αφοσιωμένοι στην ιδέα. Να το θες εσύ πραγματικά και να είσαι σίγουρα πως δεν σε πιέζει ο κύκλος γύρω σου για να το κάνεις.

Eίναι η σωστή στιγμή για να κάνεις την αλλαγή;

Δεν ξέρουμε αν πιστεύεις πολύ στο θέμα timing αλλά καλό θα είναι να το προσέξεις έτσι ώστε η αλλαγή που θέλεις να γίνεται την σωστή στιγμή. Θέλεις να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Θέλεις να μετακομίσεις στο εξωτερικό; Πρέπει να σκεφτείς αν είναι η κατάλληλη στιγμή κι’αν πρακτικά μπορεί να γίνει. Εάν αισθάνεστε έντονα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, τότε είναι πιθανό να είναι μια καλή στιγμή για να προχωρήσετε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i